Držač papirnih ubrusa u listićima Z Vialli Mikro metalik K2 - 200 listova

1399 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: Držač papirnih ubrusa u listićima Z Vialli Mikro metalik K2 - 200 listova

Držač papirnih ubrusa za C ili V savijene složive ubruse - ubruse savijene na pola, izrađen od visokokvalitetne ABS Plastike. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona - Bison, Moment-Fix i sl. Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dispenzer za papirne ubruse, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dispenzera za papirne ubruse na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu dispenzera, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dispenzera. U slučaju lepljenja, poželjno je dispenzer dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko dispenzera za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali dispenzer u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je dispenzer koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dispenzera za papirne ubruse pomoću tiplova i šrafova, dispenzer se može koristiti odmah.

Karakteristike proizvoda: Držač papirnih ubrusa u listićima Z Vialli Mikro metalik K2 - 200 listova
  • Držač papirnih ubrusa u listićima Z Vialli Mikro metalik K2 - 200 listova
  • Držač papirnih ubrusa za Z savijene složive ubruse savijene dva puta, na tri dela, izrađen od visokokvalitetne ABS Plastike
  • Kapacitet: 200 listova
  • Mogućnost zaključavanja
  • Odgovara svim HCCP i ostalim standardima.
  • Odgovarajući papirni ubrus: Samosloživi Z papirni ubrus u listićima - ubrus savijen dva puta, na tri dela. Može se koristiti i V savijeni složivi ubrus, s tim što je prilikom postavljanja papira potrebno malo iskositi papir prema gore, kako se papir ne bi zaglavljivao u aparatu prilikom upotrebe. Ukoliko se V papir postavi prema ovom uputstvu, aparat će besprekorno funkcionisati do pražnjenja cele količine papirnih ubrusa.
  • Dimenzije savijenog listića: 8 cm x 22 cm , dimenzije otvorenog - ispravljenog listića: 23cm do 24 cm x 22cm. Maksimalna širina ubrusa: 22 cm.
  • Boja: metalik
  • Montaža dispenzera za papirne ubruse se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu.

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: POLICE ZA KUHINJU I OSTAVU
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Europlast d.o.o. Vialli Turska
Deklaracija proizvoda