Lonardo kuhinjski nosač 80 cm - Metaltex - 35.03.06

2599 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

Opis Proizvoda: Lonardo kuhinjski nosač 80 cm - Metaltex - 35.03.06

Metaltexov kuhinjski nosač Lonardo, hromiran dužine 80 cm. Može se kombinovati sa policama po vašoj želji, kukice za držanje začina, krpa, tanjira, escajga, čaša itd.

Lonardo sistem je atraktivno rešenje koje neiskorišćeni prostor ispod visećih delova u kuhinji čini atraktivnijim i pre svega, korisnim.

Osnovni deo sistema je hromirani nosač (šipka) koji se šrafi u zid a izrađuje se u dve dužine 60 i 80 cm. U zavisnosti od potrebe i raspoloživog prostora na nosač se kombinuju ostali elemente poput police za začine, nosača ubrusa i folije, nosača escajga, vinskih čaša i sl. Takodje, kao zaseban deo mogu se naručiti kuke za kačenje koje služe za kačenje kutlača, i ostalog krupnog kuhinjskog escajga. Kako bi korisnici sami mogli da kombinuju Lonardo elemente prema zahtevima svoje kuhinje, svaki deo se naručuje odvojeno. Da bi videli primer jednog Lonardo sistema pogledajte velike slike.

Metaltex je svetski lider u proizvodnji pametnih kuhinjskih i kućnih rešenja za odlaganje. Sedište kompanije je u Švajcarskoj a osnovana je pre 60 godina. Svoje proizvode distribuira u Evropi, Americi, Aziji i Africi a ime Metaltex je postalo sinonim za kvalitet, praktičnost i povoljne cene.

Karakteristike proizvoda: Lonardo kuhinjski nosač 80 cm - Metaltex - 35.03.06
  • Lonardo kuhinjski nosač 80 cm
  • Sve površine su hromirane u visokom sjaju
  • Površine otporne na koroziju i oštećenja
  • Uključeni šrafovi i tiplovi
  • Dužina 80 cm

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: POLICE ZA KUHINJU I OSTAVU
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Polyplast doo Metaltex Kina
Deklaracija proizvoda