Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Adolescencija : šansa, romansa i psihopatologija

Zbirka tekstova naših istaknutih stručnjaka za mentalno zdravlje adolescenata, koji su vrlo jasnim i pristupačnim jezikom opisali i pojasnili ponašanje i najčešće poremećaje sadašnje generacije mladih, kao i brojne načine kojima im se može pomoći.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Popularna Psihologija

Šifra Proizvoda: 83624

Poslednja cena bila je: 693 din

Karakteristike proizvoda: Adolescencija : šansa, romansa i psihopatologija

Adolescencija: šansa, romansa i psihopatologija

Vojislav Ćurčić, prir.

Br. str.: 204

Povez: broš

Format: 21 cm

Pismo: latinica

ISBN: 978-86-6457-242-2

Opis proizvoda: Adolescencija : šansa, romansa i psihopatologija

Adolescencija je izuzetno značajan, često buran i hirovit razvojni period, koji mladima daje šansu da se iz deteta preobraze u zrelu i odgovornu odraslu osobu. Upravo zbog te nestabilnosti ovaj period nosi potencijalne rizike po mentalno zdravlje adolescenata.

Većina mladih relativno lako proživi ovu razvojnu fazu, uprkos svim dilemama, sumnjama, nemirima, radostima, tugovanjima, napetostima, nelagodnostima i nezadovoljstvima. Promenljivost emocija, psihičkih stanja i ponašanja sasvim je očekivana i uobičajena karakteristika adolescencije. Međutim, određeni – srećom, manji – broj adolescenata nosi se sa ozbiljnim problemima, koji zahtevaju ne samo pomoć okoline (porodice, prijatelja...) već i profesionalaca.

Knjiga Adolescencija je zbirka tekstova naših istaknutih stručnjaka za mentalno zdravlje adolescenata, koji su vrlo jasnim i pristupačnim jezikom opisali i pojasnili ponašanje i najčešće poremećaje sadašnje generacije mladih, kao i brojne načine kojima im se može pomoći. Njihovi radovi predstavljaju dragoceni vodič kako profesionalcima u daljem radu s mladima, tako i samim adolescentima u boljem razumevanju i prihvatanju sebe.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.