-
Kategorije Proizvoda
KUCHENPROFI Prskalica dozer za maslinovo ulje Toscana
Prskalicom za maslinovo ulje Toscana možete aromatizovati testenine, salate, oradu sa žara i još mnogo toga. Takođe, tiganj se brzo podmazuje i zahvaljujući ekonomičnoj dozi vaša hrana ne pliva u masti.
Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Posude Za Začine, Kafu, Šećer, So
Šifra Proizvoda: 99376
Poslednja cena bila je: 2712 din
Karakteristike:
Dozer za ulje sa prskalicom
Za salate, ribu, meso
Maksimalni nivo punjenja: 150 ml
Visina: 19.1 cm
Prečnik: 5 cm
Materijal: nerđajući čelik, visokokvalitetna plastika
Elegantan dizajn
Sa praktičnim prozorom za proveru napunjenosti posude
Poklopac dozatora ima namenu da stvori pritisak u boci
Kada skinete poklopac i držite pumpicu ona prska
Upotrebljavajte ulje koje ne sadrži bilje ili komade začina, kako ne bi došlo do začepljenja mehanizma dozatora
Napomena: Po završetku upotrebe potrebno je da blago odvrnete mehanizam za raspršivanje i time olabavite čep, kako boca ne bi stajala pod pritiskom kada je ne koristite
Opis:
KUCHENPROFI prskalicom za maslinovo ulje Toscana možete aromatizovati testenine, salate, oradu sa žara i još mnogo toga. Takođe, tiganj se brzo podmazuje i zahvaljujući ekonomičnoj dozi vaša hrana ne pliva u masti. Elegantna bočica od nerđajućeg čelika udobno leži u ruci, a kroz transparentni prozor na dozeru možete videti kada treba napuniti prskalicu. Prskalica je takođe pogodna za vaše mešavine, na primer maslinovo ulje sa limunom.
Upotreba
1. Skinite poklopac i odvrnite glavu za prskanje. Sipajte maslinovo ulje, ne više od oznake MAX na posudi. Nemojte koristiti ulja koja sadrže začinsko bilje ili komadiće začina kako biste izbegli začepljenje mehanizma pumpe.
2. Montirajte glavu za prskanje i zavrnite je na mesto.
3. Postavite poklopac i napumpajte 10 do 15 puta dok ne dođe do vidljivog otpora.
4. Skinite poklopac, držite prskalicu blago nagnutom i dozirajte ulje. Kada se intenzitet spreja smanji, ponovite korak 3.
5. Nakon upotrebe, malo olabavite glavu za prskanje i ponovo je zategnite pre sledeće upotrebe.
Saveti
Ne čuvajte napunjenu prskalicu za maslinovo ulje u frižideru.
Prskalica za maslinovo ulje je takođe pogodna za druge vrste ulja. Međutim, nemojte koristiti kokosovo ulje, jer je previše gusto.
Što je manje ulja u posudi, to češće morate pumpati kako biste stvorili adekvatan pritisak za finu maglu.
Čišćenje
Isperite posudu u mlakoj vodi i malo deterdženta.
Da biste očistili glavu za prskanje, dodajte malo mlake vode i malo deterdženta, ne više od oznake MAX na posudi. Čvrsto zavrnite glavu za prskanje na posudu i montirajte poklopac. Pumpajte 10 do 15 puta i poprskajte vodu u sudoperu. Ponavljajte ovaj postupak dok se sav ostatak ne ukloni iz unutrašnjosti glave za prskanje. Na kraju ponovite ovaj postupak sa čistom vodom.
Kako biste izbegli uticaj na ukus maslinovog ulja, preporučujemo čišćenje prskalice svakih 6-8 nedelja.
Profesionalci u kuhinji
KUCHENPROFI je osnovan u Nemačkoj 1923. godine. Dizajniranje proizvoda svetske klase istaklo je ovu marku kao jednu od najboljih u industriji, prepoznatljivu po bezvremenskim dizajnu i visokoj funkcionalnosti. Asortiman ovog brenda karakterišu brojni interni projekti koji su stvoreni u bliskoj saradnji sa poznatim dizajnerima.
Svi Kuchenprofi proizvodi imaju jedno zajedničko: čine da želite da kuvate!
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.