Jonski prečistač vazduha Puripod

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 41137. Poslednja cena bila je: 3890 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Prečistači Vazduha
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Jonski prečistač vazduha Puripod

Polen, prašina, alergeni, duvanski dim, dlake kućnih ljubimaca, neprijatni mirisi - udišete ih svaki dan! Oni mogu prouzrokovati zagušenje i mogu biti opasni po vaše zdravlje. Pa, konačno možete disati bez problema sa Puripod-om. Bešumni jonski prečistač vazduha koji zadržava kontaminiran i ispušta čist, svež vazduh u prostoriju. Sada vaša porodica može da ostane zdrava i živi udobno udišući vazduh koji je bezbedan i prirodan! Svakoj kući je potreban Puripod!

Uklanja neprijatne mirise i ima čist i svež miris!

Da li ste znali da vazduh u našim domovima i kancelarijama može izgledati čisto, ali može sadržati do 4 puta više zagađivača nego vazduh napolju? Vazduh u prostorijama može biti 4 puta zagađeniji, i to može direktno uticati na zdravlje vaše porodice svaki dan! Ali sada postoji novi način koji pomaže vama i vašoj porodici da lakše dišete. Ovaj mali, snažni uređaj će brzo ukloniti zagađivače i izbaciti čist, svež vazduh u vaš dom.

Kompaktan je, tih, radi 24 sata 7 dana u nedelji. Lako ga je premeštati iz prostorije u prostoriju i prečišćava vazduh oko Vas. Udišete svež i čist vazduh.

Puripod je lagan i prenosiv. Jednostavno se uključi u bilo koju utičnicu a potenciometrom kontrolišete svežinu. Pojačajte ga kako bi otklonio najjače zagađivače i neprijatne mirise ili ga držite na umerenoj jačini kako bi zdrav kvalitet vazduha tokom celog dana. Koristite ga bilo gde u Vašem domu… u dnevnoj sobi, kuhinji, kupatilu ili vešernici. Pomoći će da se vazduh prečisti bilo gde!

Sada možete prestati da brinete o alergijama koje prouzrokuju zapušenje nosa, suzenje očiju i probleme sa disanjem, jer Puripod sakuplja i uklanja alergene koji se prenose vazduhom. Ako Vi ili Vaša deca patite od čestih prehlada i gripa, Puripod takođe pomaže u uklanjanju bakterija i virusa koji se prenose vazduhom, bićete ređe bolesni. To znači manje poseta lekaru, manje preležanih dana pod prehladom ili propuštenih dana na poslu ili u školi, značajna ušteda u novcu i srećnija porodica!

Da li imate kućne ljubimce? Pa, sada možete prestati da koristite agresivna hemijska sredstva i sprejeve koji samo prikrivaju neprijatne mirise i potencijalno štete Vašem kućnom ljubimcu. Jednostavno postavite Puripod blizu prostirke Vašeg ljubimca i neprijatni mirisi će nestati.

Puripod koristi najnoviju tehnologiju u prečišćavanju vazduha. Za razliku od ostalih nezgrapnih aparata koji koriste filtere i kojima treba često čišćenje ili zamena filtera, Puripodov čvrsti dizajn ne zahteva nikakvo održavanje i može raditi efikasno 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Nemojte bacati svoj novac na kupovinu osveživača vazduha. Oni samo prikrivaju neprijatne mirise ispunjavajući vazduh sa još više intenzivnih mirisa i zagađivača. Jednostavno uključite Puripod i skoro trenutno ćete primetiti kako se svež, jedar miris šiti prostorijom… slično mirisu koji možete da osetite posle oluje. To je kao da donosite svež spoljni vazduh u vaš dom. Nije bitno da li kuvate sa belim ili crnim lukom ili Vam je samo zagorela večera.

Puripod će pročistiti vazduh, i samo par minuta nećete više osetiti miris. I što je najbolje od svega, bešuman je. Nećete čuti ništa! Ali ćete sigurno namirisati razliku!

Karakteristike proizvoda: Jonski prečistač vazduha Puripod
 • Jonski prečistač vazduha
 • Bešuman rad
 • Uklanja neprijatne mirise
 • Kompaktan je, tih, radi 24 sata 7 dana u nedelji
 • Udišite svež i čist vazduh
 • Lagan i prenosiv
 • Snaga: 4,5W
 • Preporučuje se za prostorije čija je zapremina do 20 kubnih metara
 • Uređaj nema filtere
 • Lak za održavanje
 • Izbacuje ozon do 0,05 ppm
 • Puripod ne predstavlja alternativu za provetravanje prostorija

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Prečistači Vazduha
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
TV Shop Direct International d.o.o. CNPNA Group Kina
Deklaracija proizvoda