Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jonski prečistač vazduha Puripod

Bešumni, tehnološki savremen jonski prečistač vazduha koji zadržava kontaminiran i ispušta čist, svež vazduh u prostoriju. Dišite slobodno, punim plućima!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prečišćivači Vazduha

Šifra Proizvoda: 41137

Poslednja cena bila je: 3890 din

Karakteristike proizvoda: Jonski prečistač vazduha Puripod

Jonski prečistač vazduha

Bešuman rad

Uklanja neprijatne mirise

Kompaktan je, tih, radi 24 sata 7 dana u nedelji

Udišite svež i čist vazduh

Lagan i prenosiv

Snaga: 4,5W

Preporučuje se za prostorije čija je zapremina do 20 kubnih metara

Uređaj nema filtere

Lak za održavanje

Izbacuje ozon do 0,05 ppm

Puripod ne predstavlja alternativu za provetravanje prostorija

Opis proizvoda: Jonski prečistač vazduha Puripod

Polen, prašina, alergeni, duvanski dim, dlake kućnih ljubimaca, neprijatni mirisi - udišete ih svaki dan! Oni mogu prouzrokovati zagušenje i mogu biti opasni po vaše zdravlje. Pa, konačno možete disati bez problema sa Puripod-om. Bešumni jonski prečistač vazduha koji zadržava kontaminiran i ispušta čist, svež vazduh u prostoriju. Sada vaša porodica može da ostane zdrava i živi udobno udišući vazduh koji je bezbedan i prirodan! Svakoj kući je potreban Puripod!

Uklanja neprijatne mirise i ima čist i svež miris!

Da li ste znali da vazduh u našim domovima i kancelarijama može izgledati čisto, ali može sadržati do 4 puta više zagađivača nego vazduh napolju? Vazduh u prostorijama može biti 4 puta zagađeniji, i to može direktno uticati na zdravlje vaše porodice svaki dan! Ali sada postoji novi način koji pomaže vama i vašoj porodici da lakše dišete. Ovaj mali, snažni uređaj će brzo ukloniti zagađivače i izbaciti čist, svež vazduh u vaš dom.

Kompaktan je, tih, radi 24 sata 7 dana u nedelji. Lako ga je premeštati iz prostorije u prostoriju i prečišćava vazduh oko Vas. Udišete svež i čist vazduh.

Puripod je lagan i prenosiv. Jednostavno se uključi u bilo koju utičnicu a potenciometrom kontrolišete svežinu. Pojačajte ga kako bi otklonio najjače zagađivače i neprijatne mirise ili ga držite na umerenoj jačini kako bi zdrav kvalitet vazduha tokom celog dana. Koristite ga bilo gde u Vašem domu… u dnevnoj sobi, kuhinji, kupatilu ili vešernici. Pomoći će da se vazduh prečisti bilo gde!

Sada možete prestati da brinete o alergijama koje prouzrokuju zapušenje nosa, suzenje očiju i probleme sa disanjem, jer Puripod sakuplja i uklanja alergene koji se prenose vazduhom. Ako Vi ili Vaša deca patite od čestih prehlada i gripa, Puripod takođe pomaže u uklanjanju bakterija i virusa koji se prenose vazduhom, bićete ređe bolesni. To znači manje poseta lekaru, manje preležanih dana pod prehladom ili propuštenih dana na poslu ili u školi, značajna ušteda u novcu i srećnija porodica!

Da li imate kućne ljubimce? Pa, sada možete prestati da koristite agresivna hemijska sredstva i sprejeve koji samo prikrivaju neprijatne mirise i potencijalno štete Vašem kućnom ljubimcu. Jednostavno postavite Puripod blizu prostirke Vašeg ljubimca i neprijatni mirisi će nestati.

Puripod koristi najnoviju tehnologiju u prečišćavanju vazduha. Za razliku od ostalih nezgrapnih aparata koji koriste filtere i kojima treba često čišćenje ili zamena filtera, Puripodov čvrsti dizajn ne zahteva nikakvo održavanje i može raditi efikasno 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Nemojte bacati svoj novac na kupovinu osveživača vazduha. Oni samo prikrivaju neprijatne mirise ispunjavajući vazduh sa još više intenzivnih mirisa i zagađivača. Jednostavno uključite Puripod i skoro trenutno ćete primetiti kako se svež, jedar miris šiti prostorijom… slično mirisu koji možete da osetite posle oluje. To je kao da donosite svež spoljni vazduh u vaš dom. Nije bitno da li kuvate sa belim ili crnim lukom ili Vam je samo zagorela večera.

Puripod će pročistiti vazduh, i samo par minuta nećete više osetiti miris. I što je najbolje od svega, bešuman je. Nećete čuti ništa! Ali ćete sigurno namirisati razliku!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.