Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Prečistač vazduha Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU

Efikasno prečišćava vazduh u prostorijama do 48m². Filtrira više od 99% čestica veličine čak do 0,3 mikrona.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 19
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prečišćivači Vazduha

Šifra Proizvoda: 90402

Poslednja cena bila je: 17990 din

Karakteristike proizvoda: Prečistač vazduha Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU

Prečistač vazduha Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU

Dimenzije: 24 x 24 x 52 cm

HEPA filter: 3 stepena

Eliminiše 99,97% dima, kućne prašine, polena i drugih sitnih čestica do 0,3 mikrona

Smart Control - Daljinsko upravljanje pomoću Mi Home APP

Kompatibilnost: Google Assistant i Amazon Alexa Precizan senzor čestica lasera ​​za automatsko otkrivanje kvaliteta vazduha i podešavanje brzine ventilatora

OLED Touch Display

WiFi povezivanje: IEEE 802.11 b / g / n, 2,4 GHz

Brzina isporuke čistog vazduha: 380 m³/h

Životni vek filtera: 6 - 12 meseci

Nivo buke: 33 dB - 64 dB

Napon: AC 100 V - 240 V

Snaga: 38 W

Dužina kabla: 1,5 m

Područje efikasnosti: 48m²

Maksimalna snaga zvuka: 33 ~ 64dB

Opis proizvoda: Prečistač vazduha Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU

Mi Prečišćivač vazduha 3H efektivno pokriva od 28m2 do 48m2 i zahvaljujući cirkularnom sistemu sa dvostrukim ventilatorima efikasno pumpa čist vazduh u svaki kutak tvog doma. Stopa isporuke prečišćenog vazduha (CADR) dostiže 406m3/h, što ga čini visokoefikasnim sistemom za razmenu vazduha.

Mi Prečišćivač vazduha koristi dva ventilatora visokih performansi za uvlačenje i izbacivanje vazduha kroz četiri nezavisna vazdušna kanala. Prečišćen vazduh cirkuliše kroz prostoriju u svim pravcima pre nego što ponovo bude uvučen u Mi prečišćivač.

Cilindrični filter od 360° uvlači vazduh efikasnije iz svakog smera u poređenju sa klasičnim prečišćivačima vazduha i iz njega eliminiše dim, prašinu, perut kućnih ljubimaca, polen i druge čestice. Uređaj filtrira više od 99% čestica veličine čak do 0,3 mikrona, koristeći HEPA filter sa H11 tehnologijom za filtraciju - razvijen od strane poznate japanske kompanije Toray.

Spoljni sloj filtera uklanja krupne nečistoće iz vazduha, kao što su prašina i dlake. Središnji sloj uklanja mikronske čestice i bakterije. Unutrašnji sloj, izrađen od visokokvalitetnog aktivnog uglja, iz vazduha efikasno eliminiše formaldehid i druge štetne supstance, kao i neprijatne mirise.

Mi Prečišćivač vazduha 3H možeš kontrolisati sa bilo kog mesta zahvaljujući Mi Home aplikaciji, kao i kompatibilnosti sa Google Asistentom i Amazon Alex-om. Koristi svoj telefon kao daljinac za uključivanje, isključivanje i prebacivanje načina rada, kao i za praćenje kvaliteta, temperature i vlažnosti vazduha u prostoriji. Mi Home aplikacija sadrži i informacije o kvalitetu vazduha u spoljnom okruženju, pa lako možeš saznati kada je kvalitet vazduha dovoljno dobar da isključiš svoj Mi prečišćivač vazduha i otvoriš prozore. Dodatno, sa svog telefona proveri kada je potrebna zamena filtera.

Mi Prečišćivač vazduha zauzima površinu koja odgovara veličini A4 papira. Formiran u jednom koraku upotrebom preciznog postupka oblikovanja, njegov elegantan dizajn čini jednostavnim uklapanje u bilo koji životni prostor. Ugrađeni senzor svetlosti zatamnjuje lampicu u zavinosti od nivoa svetlosti u prostoriji, a pomoću OLED ekrana na dodir kontroliši režim rada, nivoe jačine, status Wi-Fi konekcije, PM2.5 indeks, temperaturu i vlažnost vazduha.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.