Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sterilizator, jonizator i prečišćivač vazduha Hitachi TELLEE

Snažan uređaj za prečišćavanje, sterilizaciju i jonizovanje vazduha. Preporučuje se za upotrebu u prostorijama sa visokom frekvencijom ljudi.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 7
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prečišćivači Vazduha

Šifra Proizvoda: 98308

Poslednja cena bila je: 91999 din

Karakteristike proizvoda: Sterilizator, jonizator i prečišćivač vazduha Hitachi TELLEE

Hitachi TELLEE

Sterilizator, jonizator i prečišćivač vazduha

Filtrira i uništava viruse H1N1, H5N1, H7N9, SARS, MERS

Filtrira i uništava bakterije (Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus)

Filtirira vazduh od fine prašine, nestabilnih organskih jedinjenja (benzen, formaldehid, amonijak, toluen, sumpor dioksid, nitrogen dioksid)

Dimenzije: 40cm (Š) x 40cm (D) x 6cm(V)

Neto težina: 4,6 kg

Moderan dizajn /touch screen

Dodatak: stalak za drugu opremu (brojačku mašinu, računar, fiskalnu kasu i sl..)

Zamenjivi HEPA filter+ Carbon

Effikasnost : H13

Preporučeni period zamene filtera: 3 meseca

Napajanje: 220V

Za primenu u zatvorenom prostoru gde je veća koncentracija ili frekvencija ljudi

Pogodan za poslovnu i privatnu upotrebu

Važna napomena! Filter prečistača je možda zaštićen kesom. Pre upotrebe obavezno izvadite filter, skinite kesu sa njega, vratite ga na mesto a zatim pokrenite uređaj.

Opis proizvoda: Sterilizator, jonizator i prečišćivač vazduha Hitachi TELLEE

Hitachi TELLEE je snažan uređaj za prečišćavanje, sterilizaciju i jonizovanje vazduha. Preporučuje se za upotrebu u prostorijama sa visokom frekvencijom ljudi ili većom stalnom koncentracijom ljudi, kao što su banke, prodavnice, medicinske ustanove, restorani i drugi poslovni objekti. Ima dva filtera koji uništavaju bakterije i viruse. Takođe uklanja finu prašinu, različita organska jedinjenja poput sumpor dioksida, formaldehida i sličnog.
Uklanja mirise iz vazduha i ostavlja čist i sterilan vazduh, za zdravije radno okruženje. Indikator kvaliteta vazduha pokazuje četiri vrednosti prema nivou zagađenost, od plave do crvene. Takođe poseduje indikator stanja filtera. Uređaj ima tri brzine rada, a pri radu proizvodi buku od 24 do 54,2dBA.

Jonizator vazduha (takođe poznat kao jonski filter ili generator jona) je filter za vazduh koji koristi prečišćivači vazduha. Umesto korišćenja ventilatora za uvlačenje zagađenog vazduha kroz filtere kao kod klasičnih prečišćivača vazduha, samostalni jonizator vazduha koristi struju za emitovanje oblaka negativnih jona.

Kao rezultat toga, negativni joni privlače suprotno nalektisane čestice iz vazduha koje kada se spoje postaju preteške da bi lebdele u vaduhu i kao takve padaju na nalektrisanu sabirnu ploču gde se talože, ili na mehanički filter za vazduh ili jednostavno na najbliže površine.



* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.