-
Kategorije Proizvoda
KUCHENPROFI Fondi garnitura set St. Moritz za 6 osoba 1.9L
Fondi obrok, jednostavan je za pripremu, ugodan i savršen za dugo veče sa prijateljima ili porodicom. Zabava može započeti Küchenprofi setovima za fondi. Set je izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ima robusnu završnu obradu i nudi prostor za r
Cena sa PDV: 11886 dinara
Na Stanju
Šifra Proizvoda: 104441
Vreme slanja: 3 - 5 radnih dana
Isporuka: Teritorija Cele Srbije
Dostava: Kurirska služba
Masa za dostavu: 1.50 kg (cena dostave)
Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina
Proizvođač: Kuchenprofi
Brend: Kuchenprofi
Fondue set St. Moritz
Visina: 21 cm
Prečnik: 22,4 cm
Zapremina: 1,9 ltr.
Materijal: nerđajući čelik
Sadržaj kompleta: fondi lonac sa ručkama pogodan za sve tipove šporeta uključujući i indukciju, poklopac za zaštitu od prskanja, 6 viljuški za fondi i gorionik
Atraktivan dizajn
Čvrsta izrada
Bezbedno rukovanje
Posuda za fondi od nerđajućeg čelika se može prati u mašini za pranje posuđa
Za viljuške sa plastičnim elementima preporučujemo ručno čišćenje
Fondi obrok, jednostavan je za pripremu, ugodan i savršen za dugo veče sa prijateljima ili porodicom. Zabava može započeti Küchenprofi setovima za fondi. Set je izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ima robusnu završnu obradu i nudi prostor za ručavanje za šest osoba. Lonac imaju višeslojno dno tako da gorionik može brzo zagrejati umak ili čokoladu. Zaštita od prskanja osigurava bezbedno uranjanje viljuški u vruć sos ili bujon. Možete odrediti idealnu temperaturu držeći drveni štapić u masti. Ako se odmah stvore mehurići, postignuta je optimalna temperatura.
Koje varijacije fondija postoje?
Bourguignonne fondue (Burgundski fondi). Klasični mesni fondi se priprema na ulju ili masti. Glavni sastojak je govedina, ali i svinjetina, ćuretina, piletina ili jagnjetina. Komadi mesa veličine zalogaja se bodu na viljuške i stavljaju u vrelu mast. Temperatura treba da bude oko 180°C.
Kineski fondi. Ovde se u loncu za fondi zagreva začinjena čorba. Kao sastojci se koriste sitno seckano meso, riba i povrće. Hrana se stavlja u cediljku za fondi (kašiku za natapanje) koja je uronjena u čorbu. Temperatura je oko 100°C.
Saveti i trikovi
Za mesni fondi preporučujemo upotrebu nezačinjeno, visoko zagrejano ulje ili biljne masti koje se mogu zagrevati.
Nikada ne bi trebalo da bude previše viljuški u loncu za fondi, jer će svaki novi sastojak ohladiti smesu za umakanje.
Ako je temperatura preniska, meso više neće biti pravilno pečeno/prženo, već kuvano. Ako je potrebno, podesite temperaturu na gorioniku ili ga na kratko isključite.
Podešavanje temperature: pomerite gornji prsten gorionika ulevo ili udesno da biste podesili intenzitet plamena. Najvišu temperaturu dostižete kada su sve rupe otvorene; najmanji plamen nastaje kada su sve bočne rupe zatvorene.
Profesionalci u kuhinji
Küchenprofi je osnovan u Nemačkoj 1923. godine. Dizajniranje proizvoda svetske klase istaklo je ovu marku kao jednu od najboljih u industriji, prepoznatljivu po bezvremenskim dizajnu i visokoj funkcionalnosti. Asortiman ovog brenda karakterišu brojni interni projekti koji su stvoreni u bliskoj saradnji sa poznatim dizajnerima.
Svi Küchenprofi proizvodi imaju jedno zajedničko: čine da želite da kuvate!
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.