Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

KUCHENPROFI Presa za krompir Comfort

Trik ove prese za krompir je dodatna perforacija za istiskanje krompira i sa strane. Presa za krompir KUCHENPROFI Comfort vam olakšava posao. Pire od krompira možete pripremiti brzo i lako. Sada zaista nema razloga da pribegavate gotovim smesama iz kesice

Ocena Posetilaca Broj ocena: 6
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pribor za kuvanje

Šifra Proizvoda: 99324

Poslednja cena bila je: 7316 din

Karakteristike:

Dužina: 31.5 cm

Širina: 9.7 cm

Visina: 10.8 cm

Materijal: nerđajući čelik

Sa dodatnom bočnom perforacijom za istiskanje pirea

Brz i udoban rad

Opis:

Trik ove prese za krompir je dodatna perforacija za istiskanje krompira i sa strane. Presa za krompir KUCHENPROFI Comfort vam olakšava posao. Pire od krompira možete pripremiti brzo i lako. Sada zaista nema razloga da pribegavate gotovim smesama za pire iz kesice. Otvor prese je dovoljno veliki i jednostavan za punjenje krompirom, ali takođe i kuvanim povrćem ili sezonskim voćem.
Kao specijalista za funkcionalne pomoćnike u domaćinstvu, KUCHENPROFI je takođe razmišljao i o lakom čišćenju prese za krompir. Kada uklonite klin za zaključavanje, presu možete da rastavite i stavite u mašinu za pranje posuđa.
Savet za kuvanje: Dobar izbor za pire je stariji beli krompir, sa prepoznatljivom hrapavom korom, koji ima brašnastu strukturu i skoro se sam raspadne tokom kuvanja.

Profesionalci u kuhinji
KUCHENPROFI je osnovan u Nemačkoj 1923. godine. Dizajniranje proizvoda svetske klase istaklo je ovu marku kao jednu od najboljih u industriji, prepoznatljivu po bezvremenskim dizajnu i visokoj funkcionalnosti. Asortiman ovog brenda karakterišu brojni interni projekti koji su stvoreni u bliskoj saradnji sa poznatim dizajnerima.
Svi Kuchenprofi proizvodi imaju jedno zajedničko: čine da želite da kuvate!

Kako se pravi krompir pire?
Krompir oljuštite, isecite na kockice, dobro isperite i stavite u hladnu neposoljenu vodu. Kuvajte krompir oko 30 minuta, a zatim ga ocedite i isperite pod hladnom vodom. Nakon toga, krompir stavite u hladnu posoljenu vodu i kuvajte dodatnih 15 minuta. Krompir je kuvan kada viljuška lako prolazi kroz komade koje ste iseckali. Kuvani krompir procedite i ispasirajte dok je još topao. Dodajte puter ili kajmak (oko 60 grama putera na 1kg krompira) i jednu do dve kašičice soli. Postepeno dodajte 2dl toplog mleka i sve sjedinite.
Recept za pire od krompira ima mnoge varijacije koje u velikoj meri zavise od vašeg ukusa. Začini koji odlično idu u pire krompir su biber, lovorov list ili muskatni oraščić, a ukus vašeg specijaliteta možete začiniti i mirođijom, ruzmarinom ili vlašcem.
Pire možete jesti sa sosom, obično mesnim, a savršen je prilog uz lovačke šnicle ili gulaš. Za ljubitelje domaće kuhinje!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.