Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

KUCHENPROFI Set za pohovanje i mariniranje

Veoma praktičan set od tri pravougaone činije napravljene od nerđajućeg čelika, dizajnirane za mariniranje ili pohovanje mesa. U jednu činiju sipajte brašno, u drugu razmutite jaje, a u treću sipajte prezle. Posude se mogu spojiti zajedno kako bi se for

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pribor za kuvanje

Šifra Proizvoda: 103211

Poslednja cena bila je: 3726 din

Karakteristike proizvoda: KUCHENPROFI Set za pohovanje i mariniranje

Set od tri posude za paniranje/pohovanje i mariniranje

Dimenzije jedne posude:

Dužina: 22 cm

Širina: 15 cm

Visina: 3 cm

Materijal: nerđajući čelik

Čist rad

Štedi prostor na praktičan način

Posude se mogu prati u mašini za sudove

Opis proizvoda: KUCHENPROFI Set za pohovanje i mariniranje

Veoma praktičan set od tri pravougaone činije napravljene od nerđajućeg čelika, dizajnirane za mariniranje ili pohovanje mesa. U jednu činiju sipajte brašno, u drugu razmutite jaje, a u treću sipajte prezle. Posude se mogu spojiti zajedno kako bi se formirala kompaktna jedinica dimenzija 22 x 15 x 3 cm. Njihova veličina i visina su samo za tu svrhu. Nakon rada, jednostavno operite posude u mašini za pranje sudova, složite činije jednu u drugu i tako uštedite prostor.

Paniranje je oblaganje neke namirnice pre pohovanja. Najčešća paniranja kod nas su francusko i bečko paniranje. Paniranje na bečki način podrazumeva klasično paniranje sa prezlama: brašno, jaja, prezle. Karakteristično je za meso i rolovana jela. Paniranje na francuski način podrazumeva umakanje u jaja, brašno, pa ponovo u jaja, bez prezli, i karakteristično je za povrće. Paniranjem pripremate jelo za prženje, a panirati se može gotovo sve: meso, riba, sir, povrće, voće, ali i lignje, gljive, sladoled, čak i hleb. Neki recepti podrazumevaju još neke dodatke prilikom paniranja - rendani sir, kikiriki, badem, susam, lešnici, orasi, kukuruzno ili kokosovo brašno, kao i neke biljne začine (origano, timijan) ili kari.
Pohovanje podrazumeva prženje panirane namirnice u dubokoj masnoći. Savet: ako neko jelo pržite u plitkoj masnoći, rizikujete da se površina namirnice koju pohujete zalepi za posudu i tokom pripreme pregori. Za pohovanje koristite fritezu, a ukoliko nemate fritezu možete upotrebiti dublje posuđe sa dosta ulja. Posle pohovanja je najbolje namirnicu staviti na salvetu koja će upiti suvišnu masnoću, pa tek onda servirati.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.