Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

SPRING Set raklet posuda za topljenje sira Kase Raclette Gourmet za dve osobe

Raclette GOURMET set za dvoje za topljenje sira. Sa osnovnom pločom, lopaticama od bukovog drveta i svećicama na kojima se zagrevaju tiganji sa nelepljivim slojem. Dimenzije: 12.3 x 24 x 8 cm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 4956 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 104463

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Spring

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: SPRING Set raklet posuda za topljenje sira Kase Raclette Gourmet za dve osobe

Set posuda za topljenje sira Käse Raclette Gourmet

Dužina: 12.3 cm

Širina: 24 cm

Visina: 8 cm

Materijal: nerđajući čelik, bukovo drvo

Sadržaj kompleta: 2 posude za topljenje, 2 drvene lopatice, 4 sveće, poslužavnik sa ležištima za posude i sveće

Nelepljive posude sa ručkama otpornim na toplotu

Lako se čisti

Opis proizvoda: SPRING Set raklet posuda za topljenje sira Kase Raclette Gourmet za dve osobe

Raclette GOURMET set za dvoje za topljenje sira. Sa osnovnom pločom, lopaticama od bukovog drveta i svećicama na kojima se zagrevaju tiganji sa nelepljivim slojem. Dimenzije: 12.3 x 24 x 8 cm.

Za prijatno veče sa voljenom osobom ili prijateljima nije vam potrebno mnogo više od raklet seta za dvoje i slobodnog vremena. Jednostavno upalite sveće, obezbedite sastojke za raklet i zagrejte tiganje sa nelepljivim premazom. Uz ukusan zalogaj i čašu crnog vina, ćaskanje sa omiljenim ljudima je dvostruko zabavnije.

Raklet (raclette) je, pored fondua, jedno od švajcarskih nacionalnih jela, koja se prave od otopljenog sira. Raclette dolazi od francuske reči koja znači - strugati, i odnosi se i na vrstu sira i na tradicionalno švajcarsko jelo uz koje se služi. Ovaj sir – i jelo po kojem je dobio ime – ima bogatu istoriju koja počinje u srcu Alpa, gde je izmišljen kao način da se zagrejete nakon dugog dana na snežnim padinama.
Popularan još od srednjeg veka, originalni raklet sir se i dalje proizvodi od mleka krava koje se hrane svežom travom leti i livadskim senom zimi, što rezultira aromatičnim sirom u rasponu ukusa od blagog i mlečnog do pikantnog. Obično se topi u raklet roštilju ili specijalnim posudama za topljenje sira, a zatim se sipa ili struže na svako pojedinačno jelo.

Želite da probate kod kuće?
Raklet je posebno ukusan uz pečeni krompir i korensko povrće (šargarepa, luk itd.), kisele krastavce i suhomesnate proizvode, kao što je pršuta. Uparite ga sa rizlingom ili bilo kojim suvim belim vinom.
Predlozi povrća za raklet: paradajz, čeri paradajz, pečurke, kukuruz, patlidžan, karfiol, luk, masline, kornišoni, brokoli, krompir (oko 150 gr po osobi), slatki krompir, tikvice.
Predlozi voća za raklet: ananas, kruške, breskva, mango, grožđe, avokado. Slatko zaista dopunjuje snažan ukus sira, a možete ga dodati u svoju kombinaciju povrća. Možete odabrati mešavinu između konzerviranog i svežeg voća.
Raclette ideje za alternativni sir: mocarela (blaga i dobro se topi), čedar, puter sir ili gauda (posebno popularan kod dece), bri, gorgonzola (ili bilo koji drugi plavi sir), feta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.