Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Brzi univerzalni auto punjač 2 USb 4.8A 24W Ugreen ED018

Istovremeno punite dva uređaja punom brzinom, od iPhone-a do Android telefona, tableta, fotoaparata, Bluetooth slušalica i zvučnika, pametnih satova itd. 2-portni USB sa 2.4A po USB-u, 24W max.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 106278

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.10 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Ugreen

Brend: Ugreen

Karakteristike proizvoda: Brzi univerzalni auto punjač 2 USb 4.8A 24W Ugreen ED018

Brzi punjač za mobilne uređaje

Ulaz: DC 5 V / 4.8 A Max

Jedan port: 5 V / 2.4 A Max

Snaga: 24 W Max

Interfejs: Dual USB port

Materijal: PC + ABS

Proizvođač: Ugreen

Model: ED018

Istovremeno punite dva uređaja punom brzinom, od iPhone-a do Android telefona, tableta, fotoaparata, Bluetooth slušalica i zvučnika, pametnih satova itd.

Dimenzije: 45.5 x 25.4 mm

Opis proizvoda: Brzi univerzalni auto punjač 2 USb 4.8A 24W Ugreen ED018

Osigurajte sebi potpunu sigurnost tokom dugih putovanja ili putovanja na posao. Ugreen auto punjač je opremljen Multi-project sistemom, koji je odgovoran za zaštitu uređaja koji se pune. Male dimenzije i mala težina su dodatne prednosti koje ne izazivaju nikakve komplikacije u transportu. Široka kompatibilnost olakšava svakodnevnu upotrebu, osiguravajući pristup većini trenutno dostupnih mobilnih uređaja. ED018 je savršeno rešenje za vozače koji žele najbolje rezultate za kratko vreme. Zahvaljujući dva ugrađena ulaza sa ukupnom strujom od 4.8A, imaćete nezavisnu mogućnost povezivanja odvojenih uređaja i njihovog punjenja u isto vreme. Uživajte u munjevitoj brzini koju nudi Ugreen punjač i ne brinite više o trajanju baterije telefona koristeći navigaciju ili slušanje omiljene muzike. Primenjeni zaštitni sistemi značajno poboljšavaju bezbednost pri punjenju uređaja. Punjač je opremljen brojnim zaštitama, uključujući zaštitu od prenapona, prekomerne struje i kratkog spoja, a otporan je i na preterano napajanje. Takođe je odgovoran za održavanje ispravne temperature tokom rada. Punjač je dizajniran za različite tipove vozila, tako da ne morate da brinete o stanju svog telefona kada često menjate prevozno sredstvo. Štaviše, punjač vam omogućava da povežete najčešće korišćene mobilne uređaje. Podržava, između ostalog, telefone, iPad-e, kamere ili kamkordere. Takođe je moguće povezati MP3 i PSP konzolu. Punjač ED018 može postati moderan dodatak koji će se savršeno uklopiti u boju ostatka dodatne opreme u vašem automobilu. Klasična, sjajna crna u kombinaciji sa vitkim oblikom je uspešna kombinacija. Praktične, aluminijumske kuke čine celu stvar izuzetno stabilnom, što znači da ED018 neće ispasti tokom vožnje, čak ni na neravnim putevima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.