GP PowerBank - NiMH AA/AAA punjač za baterije sa baterijama

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 776. Poslednja cena bila je: 1121.04 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Punjive baterije
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: GP PowerBank - NiMH AA/AAA punjač za baterije sa baterijama

GP PowerBank je osnovni model PowerBank serije punjača. Pripada grupi standardnih punjača namenjenih punjenju NiMH baterija. Vreme punjenja iznosi oko 16 časova. Njime se mogu puniti baterije tipa AA i AAA. Istovremeno se mogu puniti 2 ili 4 baterije dimenzija AA ili AAA. Poseduje dva kanala punjenja gde svaki od njih ima ugrađen svetlosni indikator napunjenosti baterija. Napaja se postavljanjem u klasičnu zidnu utičnicu.

Kako je reč o osnovnom modelu koji je predstavljao bazu za razvoj svih ostalih modela GP punjača, sigurno je da se radi o proverenoj tehnologiji koja garantuje pouzdanost u radu i dugovečnost. Radi se o provernom punjaču koji zahvaljujući svom kvalitetu duži niz godina odoleva najezdi novih modela.

Punjač se isporučuje u kompletu sa 4 punjive GP NiMH baterije dimenzije AA i kapaciteta 1300 mAh koje su idealne za korišćenje u svim elektronskim uređajima koji zahtevaju visok kvalitet baterije (digitalni fotoaparati, mp3 player-i, CD player-i, walkman-i, itd.) NiMH baterije su proizvedene od strane GP Batteries i odlikuju se visokim kvalitetom. Posebna pažnja je vođena na eliminisanju memory efekta baterija (memory efekt znači da ako punite do pola punu bateriju, njen kapacitet se smanjuje, tj. baterija slabi). Memory efekat kod GP baterija je sveden gotovo na nulu tako da svoje baterije možete dopunjavati kada god to poželite, bez obzira na nivo njihove ispražnjenosti.

Punjač je atestiran od strane AD "Kvalitet" - Udruženja za ispitivanje kvaliteta i poseduje sertifikat koji garantuje sigurnost prilikom korišćenja, uštedu električne energije i očuvanje životne sredine. Nema nikakve opasnosti da punjač neprekidno stoji utaknut u gradsku mrežu.

Što se proizvodjača GP Batteries tiče, radi se o drugom po veličini proizvodjaču baterija i punjača na svetu. GP se pored razvoja navedenih proizvoda sa svojim imenom (GP Batteries) bavi i proizvodnjom baterija za druge renomirane proizvodjače kao sto su Panasonic, Sanyo, GE itd. GP proizvodi se odlikuju izuzetno visokim kvalitetom i dizajnirani su da zadovolje najstrozije zahteve elektronskih uredjaja poslednje generacije.

Karakteristike proizvoda: GP PowerBank - NiMH AA/AAA punjač za baterije sa baterijama
 • Standardni punjač za baterije sa 4 NiMH baterije
 • Vreme punjenja 16 časova
 • Uz punjač se dobijaju 4 GP NiMH AA baterije kapaciteta 1300mAh
 • Namenjen za punjenje NiMH tipa baterija
 • Istovremeno puni 2 ili 4 komada NiMH AA ili AAA baterija
 • Napaja se postavljanjem u klasičnu utičnicu
 • Ugrađen dvostruki svetlosni indikator napunjenosti baterija
 • Garantovana sigurnost u radu
 • Izuzetno ekonomičan u potrošnji električne energije
 • Atestirano od AD "Kvalitet" - Društvo za ispitivanje kvaliteta
 • Obezbeđeno uputstvo

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Punjive baterije
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Contrel d.o.o. GP Batteries Kina
Deklaracija proizvoda