Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

CubicFun 3D Puzzle Sa LED Osvetljenjem Empire State Building L503h

Empire State Building sa LED osvetljenjem je 3D slagalica koja nudi izazove u izgradnji, ali i mnogo zabave. Rezultat je atraktivan trodimenzionalni model koji može biti prelep ukras u svakom domu ili kancelariji.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 1999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 105922

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.60 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: CubicFun Toys Industrial Co., Ltd

Brend: CubicFun

Karakteristike proizvoda: CubicFun 3D Puzzle Sa LED Osvetljenjem Empire State Building L503h

CubicFun LED 3D Puzzle Empire State Building

Uzrast: 7+

Set sadrži: 38 delova

Materijal: kartonske kartice

Dimenzije: 24.8 x 20.4 x 41 cm

Bez alata i lepka

Vreme potrebno za sklapanje: 120 min

Baterije: 3 x AA (nisu uključene)

Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine

Opis proizvoda: CubicFun 3D Puzzle Sa LED Osvetljenjem Empire State Building L503h

Empire State Building sa LED osvetljenjem je 3D slagalica koja nudi izazove u izgradnji, ali i mnogo zabave. Rezultat je atraktivan trodimenzionalni model koji može biti prelep ukras u svakom domu ili kancelariji. Slagalice su napravljene od mešavine papira i ekspandiranog polistirena, koji se lako sklapa. Nisu potrebni lepak ili makaze.

Da li ste znali? Empire State Building je neboder od 102 sprata koji se nalazi u centru Menhetna u Njujorku, na raskrsnici Pete avenije i Zapadne 34. ulice. Ima visinu krova od 381 metra, a sa uključenom visinom tornja antene, ukupno je visok 443.2 m. Njegovo ime potiče od nadimka za Njujork, Empajer Stejt. Bila je najviša zgrada na svetu 40 godina, od završetka 1931. do završetka izgradnje Severne kule Svetskog trgovinskog centra 1972. godine.

Nakon napada 11. septembra 2001. godine, Empajer stejt bilding ponovo je bio najviša zgrada u Njujorku (iako više nije bila najviša u SAD ili svetu), sve dok One World Trade Center nije dostigao veću visinu 30. aprila 2012. Empire State Building je trenutno treći najviši završeni neboder u Sjedinjenim Državama (posle Villis Tower-a i Trump International Hotel and Tower-a, oba u Čikagu), i 23. najviši na svetu (sada je najviši Burdž Kalifa, nalazi se u Dubaiju). To je takođe četvrta najviša samostojeća struktura u Americi.

Empajer stejt bilding se generalno smatra američkom kulturnom ikonom. Dizajniran je u prepoznatljivom stilu Art Deco, a Američko društvo građevinskih inženjera ga je proglasilo jednim od sedam svetskih čuda modernog sveta. Zgrada i njena unutrašnjost uličnog poda su označeni kao obeležja Komisije za očuvanje znamenitosti grada Njujorka, a potvrđeni su od strane Odbora za procenu grada Njujorka. Određena je kao Nacionalna istorijska znamenitost 1986. godine. 2007. je rangirana kao broj jedan na Listi omiljene američke arhitekture prema AIA.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.