DVD kompilacija multimedijalnih kurseva + bonus igrice

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 15617. Poslednja cena bila je: 5300 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Računari za početnike
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: DVD kompilacija multimedijalnih kurseva + bonus igrice

Šta predstavljaju Multimedijalni kursevi !?
Multimedijalni kursevi predstavljaju sklop audio - video materijala koji su raspoređeni u lekcije edukativnog karaktera iz oblasti korišćenja programa na računarima. Svaka lekcija je praćena glasom predavača koji Vam kroz video prikaz rada u programima vizualno objašnjava sve što Vam je potrebno za samostalan rad u programu, samim time stičete utisak da je predavač upravo tu samo zbog Vas.

Dilema - Knjiga ili Multimedijalni kurs!?
Ovakav način prezentovanja gradiva daje Multimedijalnim kursevima prednosti u odnosu na knjige – štampani materijal samim time što dopušta korisniku da vizualno vidi način i proces na koji se određena operacija izvodi u okviru samog programa kao i sam izgled postignutih rezultata. Još jedna od prednosti ili pogodnosti Multimedijanih kurseva se ogleda u tome što Vam je Multimedijalni kurs kao Vaš lični profesor uvek na raspolaganju bez obzira na doba dana ili noći i mesto te ga možete koristiti kada i koliko Vi to želite sa mogućnošću da svaku lekciju pogledate iznova ...

Kako!? Instalirati Windows
Ovaj kurs je namenjen početnicima koji žele brzo i lako da savladaju proceduru instalacije operativnih sistema na računare. U okviru ovog kursa su data objašnjenja metodom korak po korak koja će korisnika voditi kroz kompletnu proceduru instalacije Windows 7 operativnog sistema + objašnjenja instalacije ranijih verzija OS Windows-a XP i Vista.

Windows 7
Ovaj kurs je namenjen početnicima koji žele da savladaju rad u najnovijem operativnom sistemu firme Microsoft - Windows 7. Metodom korak po korak kroz video lekcije praćene glasom predavača početnik će brzo i lako savladati sve ono što će mu biti potrebno da samostalno koristi novi operativni sistem na svom računaru.

Word 2010
Ovaj kurs je namenjen početnicima koji žele da savladaju rad sa tekstom i manipulaciju tekstualnim podacima u najnovijem programu za obradu teksta WORD iz paketa Office 2010 firme Microsoft. Ovaj kurs omogućuje svakom početniku dobre osnove sa kojima će moći samostalno da obavi sve zadatke u oblasti obrade teksta.

Excel 2010
Ovaj kurs je namenjen početnicima koji žele da savladaju rad sa tabelarnim podacima, statističkim proračunima i grafičkim prikazima podataka u najnovijem programu za obradu tabelarnih podataka EXCEL iz paketa Office 2010 firme Microsoft. Ovaj kurs omogućuje svakom početniku dobre osnove sa kojima će moći samostalno da obavi sve zadatke u oblasti tabelarnih operacija, proračuna i grafičko – statističkog prikaza podataka.

Power Point 2010
Ovaj kurs je namenjen početnicima koji žele da savladaju rad na izradi grafičkih prikaza – slajdova ili prezentacija na računaru u najnovijem programu za izradu prezentacija POWER POINT iz paketa Office 2010 firme Microsoft. Ovaj kurs omogućuje svakom početniku dobre osnove sa kojima će moći samostalno da napravi grafička rešenja slajdova i kompletnih poslovnih prezentacija koje će mu u mnogome pomoći u predstavljanju ideja i prezentovanju proizvoda putem računara.

Bonus edicija Magic Games sa preko 100 igrica za najmlađe
Edicija napravljena za najmlađe korisnike računara koji će kroz zabavnoedukativne igre zakoračiti u svet modernih tehnologija. u okviru ovog bonusa se nalazi preko 100 igrica u flash formatu koje su kategorizovane po oblastima – Akcione, Arkadne, Logičke, Avanture... Ove igrice mogu zabaviti vaše najmlađe ali isto taku mogu zaiteresovati i stariju populaciju.

Karakteristike proizvoda: DVD kompilacija multimedijalnih kurseva + bonus igrice
  • DVD kompilacija multimedijalnih kurseva + bonus igrice
  • Kompliacija sadrži sledeće multimedijalne kurseve:
  • Kako!? Instalirati Windows
  • Windows 7
  • Word 2010
  • Excel 2010
  • Power Point 2010
  • Bonus edicija Magic Games sa preko 100 igrica za najmlađe

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Računari za početnike
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Virtual Computer Soft d.o.o. Virtual Computer Soft Kina
Deklaracija proizvoda