Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Gejmerska stolica Sparco Grip Crno plava 00989NRAZ

Nastala po ugledu na sedišta u sportskim automobilima, stolica Grip pruža vrhunsku udobnost, izuzetan kvalitet izrade i završnu obradu, kao i fantastičan dizajn...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 6
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Radne Stolice

Šifra Proizvoda: 97102

Poslednja cena bila je: 38999 din

Karakteristike proizvoda: Gejmerska stolica Sparco Grip Crno plava 00989NRAZ

Sparco

Gejmerska stolica

Model: Grip

Boja: crno plava

Nosivost: 110 kg

Visina stolice: 1270 mm

Visina naslona: 860 mm

Širina sedišta: 550 mm

Mehanizam protiv prevrtanja

2D naslon za ruke

Podesiva lumbalna podrška

Materijal baze: polimer, plastika

Visok nivo kvaliteta

Veoma izdržljiva

Opis proizvoda: Gejmerska stolica Sparco Grip Crno plava 00989NRAZ

Nastala po ugledu na sedišta u sportskim automobilima, stolica Grip pruža vrhunsku udobnost pri višečasovnom sedenju. Lako i brzo pronađite idealan položaj za sedenje. Kao i uvek, Sparco proizvodi se odlikuju odličnim kvalitetom izrade, sjajnom završnom obradom, veoma visokim stepenom izdržljivosti i fantastičnim dizajnom. Vaš oslonac koji vas neće izneveriti.
Specifičan stil tapaciranja deli površinu stolice na zone sačinjene od različitih materijala, kao što su specijalni VEP materijal (koristi se u izradi trkačkih sedišta) i fina tkanina otporna na abraziju. VEP materijal omogućava da se aksesoari, poput jastučića, montiraju direktno, bez potrebe za korišćenjem elestičnih traka. Stolica ima mogućnost podešavanja visine i nagiba, kao i mikrometrijskog podešavanja naslona za donji deo leđa. Stolicu karakteriše i mehanizam protiv prevrtanja, 2D naslon za ruke i pet točkića.
Sparco se proslavio proizvodnjom sportskih sedišta za automobile, uspeh je nastavio sedištima koja krase fudbalske stadione, a sada vam nudi priliku da vrhunsku stolicu imate u svom domu ili kancelariji.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.