Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Trust Dominus GXT 711 gejmerski i radni sto

Odličan gejmerski sto dimanzija 115 x 76 cm. Debljina ploče je 18 mm i premazana je vrhunskim PU premazom. Visina stola je 75 cm i ima čvrstu čeličnu konstrukciju. Idealan je za dva monitora.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 10
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Radni Stolovi

Šifra Proizvoda: 95901

Poslednja cena bila je: 17390 din

Karakteristike proizvoda: Trust Dominus GXT 711 gejmerski i radni sto

Trust Dominus GXT 711 gejmerski i radni sto

Dimenzije ploče: 115 x 76 cm (18mm debljina)

Visina: 75 cm

Nosivost: 65 kg

Visoko kvalitetan PU premaz

Ergonomski oblik sa zakošenom prednjom ivicom

Predviđen za dva monitora

Čelična konstrukcija

Podesive nožice

Sistem za uređivanje kablova

Držači za slušalice i čašu su uključeni u pakovanje

Lako se montira

Opis proizvoda: Trust Dominus GXT 711 gejmerski i radni sto



Čvrts i robustan gejmerski sto. Neka vaš računar i periferni uređaji zauzmu centralno mesto uz Trust GKST 711 Dominus Gaming Desk. Sedeći za ovim stolom, imaćete površinu maksimalnih performansi sa karakteristikama koje će svi igrači ceniti.

Na površini. Dominus ima vrhunski PU završni premaz. Fino teksturirana površina omogućava optimalan rad vašeg miša: svaki mali pokret savršeno se prenosi na vaš ekran. Takođe, na 115 cm radni sto lako stane dva monitora, tako da možete igrati preko celog ekrana i tražiti strategije igranja ili paziti na ćaskanje na drugom ekranu.

Čelična konstrukcija. Čelični okvir sa visokokvalitetnom 18 mm MDF radnom pločom dolazi sa podesivim visinama za idealno ergonomsko sedenje. Zaobljena prednja ivica osigurava vam optimalno postavljanje zglobova i podlaktica na radni sto radi beskrajne udobnosti. I vaša udobnost se tu ne zaustavlja, radni sto uključuje držač za slušalice i držač za čašu, za čist i organizovan sto u svakom trenutku. Upustite se u duge igračke sesije - okruženi ste svime što vam treba.

Lako, zar ne? Gejmerski sto je jednostavan za postavljanje, tako da možete da započnete igru u kratkom vremenu. Čelični okvir se može prilagoditi i sa dve priložene nalepnice. Sistem za uređivanje kablova osigurava da vaš sto neće biti zatrpan kablovima za taj vrhunski elegantan izgled igranja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.