Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Planinarski ranac Brandit Aviator sa ojačanjima 65 litara crni BR 8016 01

Jak i prostran ranac zapremine 65 litara. Leđa ranca su ojačana aluminijumskim šipkama. 2 unutrašnja, 5 spoljašnjih delova. Dodatnih 5 gurtni na sredini ranca za kačenje tereta.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 73
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Rančevi za kampovanje

Šifra Proizvoda: 50280

Poslednja cena bila je: 9999 din

Karakteristike proizvoda: Planinarski ranac Brandit Aviator sa ojačanjima 65 litara crni BR 8016 01

Planinarski ranac

Brandit Aviator

Sa ojačanjima

Zapremina: 65 litara

Boja: crna

Dimenzije: 65 cm x 50 cm x 25 cm

Ojačanja na leđima aluminijumskim šipkama

Kabanica kojom se prekriva ceo ranac

Materijal: 100% najlon.

Struktura: 2 unutrašnja, 5 spoljašnjih delova.

Dodatnih 5 gurtni na sredini ranca za koje se može kačiti teret

Pojas oko trbuha koji ima dva dodatna džepa sa obe strane

Kaiševi za podešavanje ranca

Kaiševi sa šnalama za ojačavanje

Nosač na vrhu ranca

Idealan za kampere

Opis proizvoda: Planinarski ranac Brandit Aviator sa ojačanjima 65 litara crni BR 8016 01

Prve asocijacije na nešto što je proizvedeno u Nemačkoj su kvalitet, sigurnost, izdržljivost itd. U našem slučaju nije ništa drugačije sobzirom da su Brandit rančevi direktno iz Kelna. Materijal od kog je napravljen ranac Aviator je 100% najlon koji je sam po sebi veoma jak i dugotrajan pa tako možete biti sigurni da će izdržati skoro sve.
Glavni prostor za skladištenje je unutrašnji i velike je zapremine i sastoji se od dva dela gde jedan čini glavni deo a drugi podsegment u vidu najlonske postave koja ih deli. Unutar glavnog dela je i postava od najlonskog platna pa će tako vaše stvari biti zaštićene od vlage… Manja pregrada ovog dela je duboka ali manje dužine od glavnog prostora pa tamo možete staviti laptop, knjigu, ili šta vam je već potrebno. U glavnom delu možete staviti apsolutno sve što vam je potrebno poput odeće, opreme, dodataka ili šta god da vam je potrebno. Vrh ranca se zatvara stezanjem kanapa koji zatvara najlonsku postavu a preko se pomoću traka sa šnalama zatvara spoljni deo ranca tako da će sve stvari ostati na svom mestu.
Pored glavnog postoje 4 dodatna prostora za skladištenje. Nalaze se sa spoljne strane od toga dva su sa bočne strane jedan pri dnu i jedan na vrhu i poklopcu tj. glavnom otvoru.
Bočni džepovi su jako pogodni za nošenje vode i lako su pristupačni tako da uvek možete brzo da pristupite svemu što ste tu stavili. Zatvaraju se pomoću podesivih traka.
Džep koji se nalazi pri dnu zatvara se pomoću raisfešlusa a ima dovoljno prostora za novčanik, telefon, dokumenta ukoliko želite da vam bitne stvari budu sigurno zatvorene i na dohvat ruke. Medjutim taj prostor možete i drugačije iskoristiti kako god da vam odgovara ima dovoljno mesta da se stavi i lampa ili neki drugi predmet srednje veličine. Dok ispod možete zakačiti vreću za spavanje ili bilo kakvu uvijenu prostirku.
Na vrhu ima pregradu u kojoj se nalazi kabanica kojom možete prekriti ceo ranac i tako ga zaštiti od padavina kojima možete biti izloženi.
Trake tj. nosači ranca su ojačane tako da možete biti mirne glave ukoliko ste spakovali malo više nego što bi trebalo. Možete ih popuštati i zatezati u zavisnosti od potrebe a široke su taman koliko treba da vam olakšaju nošenje i pritom da se ne usecaju a nude slobodu pokreta ruku. Sve trake su popustive i fleksibilne prema vašim potrebama a trake sa šnalama su takodje popustive i osiguraće konstrukciju ranca i držati stvari dobro zatvorenim.Oko pojasa imate još jedna dodatni kaiš koji omogućuje da teret sa leđa prebacite i na trbuh. Sa strane tog pojasa imate još dodatna dva mala džepa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.