Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Ranac Pentagon Kyler Crni K16073

Pentagon Kyler Bag svrstava se medju najbolje taktičke i operativne rančeve. Osim dve glavne pregrade i brojnih džepova, na ranac možete da nakačite opremu poput lampi, kompasa, karabinjera...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 69
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Rančevi za kampovanje

Šifra Proizvoda: 50270

Poslednja cena bila je: 12999 din

Karakteristike proizvoda: Ranac Pentagon Kyler Crni K16073

Ranac

Pentagon Kyler

Boja: crna

Materijal: 1000D najlon

Dva glavna segmenta

Tajni džep na leđima

3D-mesh smanjuje pritisak tereta

Široki nosači rasporedjuju teret na ramena

Veliki broj zadžepaka

YKK zip sistem zatvaranja

Podesivi kaiševi

Jake plastične šnale

Opis proizvoda: Ranac Pentagon Kyler Crni K16073

Ranac Pentagon Kyler Bag svrstava se medju najbolje taktičke i operativne rančeve na tržištu. Proizvodi ga Pentagon i postao je popularan je širom sveta. Ranac je izrađen od jakih najlonskih 1000D vlakna crne boje. Ova vlakna čine ranac jako čvrstim i otpornim na habanje. Glavne odlike ranca koje ga čine izuzetnim pored dobrog materijala su funkcionalnost i poseban inženjering zbog koga je potpuno podredjen potrebama vlasnika. Oko ranca se nalazi MOLLE sistem koji služi da nakačite sve što vam je potrebno poput lampi, kompasa, karabinjera itd. Takodje postoje dva mesta na prednjem delu koja su namenejna za kačenje amblema, grbova i drugih obeležja na čičak podlogu. Svi kaiševi koji služe za ojačavanje strukture ranca mogu se popuštati i zatezati u skladu sa vašim potrebama i time koliko prostora vam je potrebno. Kaiševi se kače šnalama. Kad govorimo o prostranosti za ovaj model nije problem hoće li sve vaše stvari stati. I to je jedna od presudnih osobina ovog ranca ne samo što dosta toga može stati već imate mogućnost perfektnog organizovanja zbog velikog broja zadžepaka. Ranac je podeljen na dva vlika dela jedan veći jedan malo manji zajedno sa dodatnim segmentima.

Veliki (46cm x 29cm x 7cm) segment: Ovaj segment je najprostraniji u rancu i unutar njega se nalaze tri mrežaste pregrade na zidovima. Kapacitet je veliki i možete spakovati laptop, odeću, hranu, opremu ili bilo šta što vam je potrebno dok ste van kuće. Mrežaste pregrade vam omogućavaju da vidite šta se gde nalazi i tako brzo nadjete ono što tražite. Mrežaste pregrade kao i ceo odeljak zatvara se raisfešlusom tako da će sve unutar njega biti sigurno zatvoreno.

Mali (40cm x 27cm x 6cm) segment: Ovaj segment je nešto manjeg kapaciteta ali zato poseduje veliki broj manjih džepova pa se zato još naziva i admini panel. Unutra se nalazi 9 manjih segmenta od kojih su dva mrežasta a ostali su radjeni po principu sloj na sloj pa tako ne zauzimaju mnogo mesta a opet možete skladištiti šta god vam treba.

Dodatno: Od dodatnih stvari ima dva bočna džepa kapaciteta manje flašice vode. Gornji držač koji može da se ukloni sobzirom da je pričvršćen jakim čičkom a u sredini je prolaz za kabl od slušalica koji void do malog džepa odmah ispod. Skriveni ili ti tajni segment na ledjima srednje veličine gde možete sakriti sve bitne stvari poput telefona, dokumenta, novčanik ili šta god želite a pritom budete sigurni das u na sigurnom. Ledja ranca i držači prekriveni su posebnim sistemom 3D-mesh koje je napravljen od mekanih slojeva mrežastog materijala pa će vas tako osloboditi pritiska i ravnomerno rasporditi opterećenje. Radi dodatne pomoći pri nošenju tereta rameni nosači su anatomski oblikovani i prošireni na svim mestima opterećenja te tako pritisak rasporedjuju ravnomerno.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.