Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat Za Eliminisanje Grinja 41270

Deluje pomoću kombinacije ultrasoničnih i akustičnih vibracija koje sprečavaju razmnožavanje grinja, znači da će eliminisati grinje za 2 do 4 meseca jer im je toliki životni vek...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 109
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Rasterivači Štetočina

Šifra Proizvoda: 16463

Poslednja cena bila je: 2199 din

Karakteristike proizvoda: Aparat Za Eliminisanje Grinja 41270

Aparat Za Eliminisanje Grinja 41270

BED BUG KILLER Aparat za eliminisanje grinja

Deluje pomoću kombinacije ultrasoničnih i akustičnih vibracija koje sprečavaju razmnožavanje grinja

Ukoliko grinje već postoje u Vašem stanu ovaj aparat će ih eliminisati u periodu od 2-4 meseca jer im je toliki životni vek

Visoka efikasnost

Opis proizvoda: Aparat Za Eliminisanje Grinja 41270

Grinje su paraziti koji žive u ljudskom okruženju, na posteljini, tepisima i drugim vlaknastim materijalima. Jedu perut i druge izumrle ćelije kože, kao i razne druge organske materije. Žive u posteljini, dušecima, nameštaju i tepisima, jer tako mogu da se sakriju duboko u šupljine i između vlakana. Udisanje grinja može prouzrokovati kod većine ljudi alergije, a kod nekih čak i astmu.Takođe mogu da naruše odbrambeni sistem kože što vodi ka čestim upalama i neprijatnom svrabu.
Preporučujemo BED BUG KILLER Aparat za eliminisanje grinja
Deluje pomoću kombinacije ultrasoničnih i akustičnih vibracija koje sprečavaju razmnožavanje grinja, eliminišući ih u isto vreme. Životni vek ovih štetočina je 2-4 meseca, pa je iz tog razloga potrebno toliko vremena za njihovu eliminaciju. Bed bug killer će ukloniti grinje iz vaših tepiha, zavesa, tapacirunga i naravno iz kreveta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.