Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Robot usisivač iRobot Roomba i7+

iRobot Roomba i7+ sa CleanBase automatskim pražnjenjem prljavštine, robotski usisivač - Pamti mapu Vašeg doma, pronalazi prljavštinu, prazni se sam. Idealan za domove sa kućnim ljubimcima

Ocena Posetilaca Broj ocena: 70

Cena sa PDV: 104990 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 85132

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 4.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: iRobot

Brend: iRobot

Karakteristike proizvoda: Robot usisivač iRobot Roomba i7+

Robot usisivač iRobot Roomba i7+

Čisti parket, linoleum, tepihe i tvrde površine

Pogodan za domove sa kućnim ljubimcima

Najpametniji sistem čišćenja i navigacije iAdapt 3.0

Prestižni ARM procesr

Tehnologija čiščenja AeroForce™

Sistem čišćenja duž ivica i uglova - Wall Follow

Sistem ANTITANGLE, koja sprečava uplitanje kablova i resa tepiha

Akustično i optično otkrivanje nečistoće Dirt Detect 2. generacije

Automatsko punjenje na baznoj stanici izmedju svakog čišćenja

Funkcija nastavka rada

Funkcija virtuelnog zida Virtual Wall® sa dvojnim delovanjem

Sistem filtriranja - visokoefikasni filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona

Profilisani odbijač sa mekim dodirom

Indikator napunjene posude

Periva posuda AeroForce™

Može očistiti celu površinu vašeg doma

Pamti do 10 mapa prostora

Litijum-Ionska baterija

Vreme rada 75 min, zatim se dopuni i nastavlja sa radom

Vreme punjenja 3 sata

Dimenzije: 351 x 92 mm

Težina:4 kg

Opis proizvoda: Robot usisivač iRobot Roomba i7+

iRobot Roomba i7+ sa CleanBase automatskim pražnjenjem prljavštine, robotski usisivač - Pamti mapu Vašeg doma, pronalazi prljavštinu, prazni se sam. Idealan za domove sa kućnim ljubimcima, sa gumenim valjcima i naprednom fukcijom usisavanja Power-Lifting, povezivanjem na vašu WiFi mrežu, može se kontrolisati putem mobilne aplikacije. Brine o čišćenju od početka do kraja - prazni se sama i omogućava Vam da zaboravite na usisavanje više sedmica. Prepoznaje, mapira i prilagođava se vašemu domu. Tako odluči koji je najbolji način za čišćenje. Razlikuje kuhinju od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart omogućava vam potpunu kontrolu, koje prostorije se čiste i kada.
Glasovno upravljanje putem digitalnih asistenata Alexe / Google Assistant - bez obzira da li je nered u kuhinji ili drugde, Roomba® i7+ robotski usisivač postaraće se da pokupi sve! Amazon, Echo, Alexa i svi ostali logotipi su zaštitni znaci Amazon.com, Google Inc. i njihovih partnerskih kompanija. Google home je zaštićeni znak kompanije Google LLC. Premijum AeroForce® 3-stepenski sistem čiščenja koristi dva višeslojna valjka i Power-Lifting tehnologiju, koja omogućava 10-x veću usisnu snagu* za odstranjivanje prljavštine, većih čestica i dlaka kućnih ljubimaca. Senzori Dirt Detect™ prepoznaju više zaprljana mesta i daju signal robotu da im posveti više pažnje.Roomba i7 + robotski usisivač automatski se prazni u kesu za jednokratnu upotrebu koja sadrži 30 posuda za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju nedeljama. Premijum 3-stepeni sistem čišćenja i dvojni gumeni valjci omogućavaju snažno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti mapu Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole sa Vašeg pametnog telefona, čišćenje zaista postaje prilagođeno Vama. Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od 3-stepenog sistema čišćenja. Posebno dizajnirana četka za čišćenje uglova, dvojni gumeni valjci za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima. Robotski usisivač iRobot® Roomba® i7 + sa automatskim pražnjenjem smeća Clean Base ™ donosi novi nivo udobnosti - automatsko pražnjenje posude osigurava da korisnici ne moraju razmišljati o usisavanju nedeljama. Koristeći Imprint ™ Smart Mapping, Roomba® i7 + robotski usisivač pamti različite mape i nazive soba tako da korisnici mogu prilagoditi čišćenje, upravljati glasovnim komandama -koristeći Alexa ili Google assistant, ili putem aplikacije iRobot HOME podesite čišćenje odredjene sobe.


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.