Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Xiaomi Mi robot usisivač MOP 1C EU

Automatizovani robot usisivač koji mapira površinu za čišćenje, deli je na zone i kreira rutu čišćenja. Kada nivo baterije padne ispod 20% sam odlazi na punjenje a potom se vraća na posao...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 4
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Robot Usisivači

Šifra Proizvoda: 99323

Poslednja cena bila je: 46990 din

Karakteristike proizvoda: Xiaomi Mi robot usisivač MOP 1C EU

Xiaomi Mi robot usisivač MOP 1C EU

Sa posudom

Snaga: 40W

Vakuum: 25kPa

Baterija: Li-Ion, do 90 min rada

Automatsko punjenje

4 jačine usisavanja

Daljinsko upravljanje

Japanski NIDEC motor

Kapacitet kontejnera za prašinu: 600ml

Navigacioni sistem

Precizna kontrola vode

rezervoar od 200 ml za vodu

Upravljanje putem Mi Home aplikacije

3 načina rada: Usisivač i mop, samo usisavač, samo brisanje

Boja: Bela

Dimenzije: 35.3cm x 35cm x 8.15cm

Opis proizvoda: Xiaomi Mi robot usisivač MOP 1C EU

Samo pritisnite dugme i Mi Robot usisivač će uraditi analizu i osmisliti plan čišćenja. Mi Robot usisivač će prostoriju podeliti na nekoliko zona čišćenja, kreiraće rutu čišćenja, a zatim će početi da čisti duž putanje u obliku latiničnog slova Z, radi povećanja efikasnosti čišćenja.

Algoritam za simultanu lokalizaciju i mapiranje (SLAM) koristi se u NASA Mars Rover vozilu za istraživanje površine Marsa, Google samoupravljajućim vozilima i drugim projektima. Ova metoda koristi precizne senzore za proračunavanje udaljenosti od drugih objekata i dobijene podatke kombinuje sa podacima sa žiroskopa, merača pređenog puta, akseleromera i drugim podacima. Ove informacije se koriste za izradu mape prostorije i precizno određivanje lokacije usisivača ili za generisanje tačne rute čišćenja.

Mi Robot usisivač pravi virtuelnu mapu prostorije, deli je na zone i kreira rutu čišćenja. Otkrivanje prepreka i korekcija rute se obavljaju u realnom vremenu, dok kretanje u obliku latiničnog slova Z povećava efikasnost čišćenja.

Mi Robot usisivač koristi specijalni senzor za pronalaženje baze za punjenje. Kada se čišćenje završi ili napunjenost baterije opadne ispod 20%, Mi Robot usisivač se automatski vraća na bazu radi punjenja i, ako je potrebno, automatski nastavlja čišćenje sa mesta poslednjeg zaustavljanja kada se baterija napuni više od 80%.

Površinama koje su tik uz zidove je najteže prići prilikom usisavanja. Zato je Mi Robot usisivač opremljen posebnim senzorima koji mu omogućavaju da se približi zidovima na samo 10 mm, što osigurava visok učinak čišćenja.

Mi Robot usisivač se sastoji od 7 pojedinačnih elemenata, napravljenih u minimalističkom dizajnu. Visina njegovog kućišta iznosi samo 8.15 cm, što mu omogućava da čisti čak i ispod nameštaja.

Pokrenite aplikaciju Mi Home kako biste u realnom vremenu videli status čišćenja ili pratili proces.
Takođe, Mi Home aplikacija vam omogućava da unapred zakažete vreme početka čišćenja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.