Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rasklopiva hvataljka za roštilj ili salatu 30620

Praktična hvataljka za hranu, izrađena od drveta trešnje. Rasklopiva je što je čini veoma praktičnom za odlaganje i upotrebu. Dužina hvataljke je 30cm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 69
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 54191

Poslednja cena bila je: 539 din

Karakteristike proizvoda: Rasklopiva hvataljka za roštilj ili salatu 30620

Rasklopiva hvataljka

Namenjena za roštilj, salatu ili drugu hranu

Materijal: drvo trešnje

Dužina: 30cm

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi su u ponudi firme Scanwood iz Danske

Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda

Opis proizvoda: Rasklopiva hvataljka za roštilj ili salatu 30620

Praktična hvataljka za hranu, izrađena od drveta trešnje. Rasklopiva je što je čini veoma praktičnom za odlaganje i upotrebu. Dužina hvataljke je 30cm.

Svaki komad drveta korišćen u izradi je pažljivo odabran jer mora da zadovolji najstrože standarde kvaliteta.
Svaki detalj na proizvodu je pomno smišljan, svaka ivica pomno obrađena, sa imperativom da bilo čiji, pa i dečiji prsti, mogu bez straha da a uzmu u ruke.
Proizvodi su izrađeni od prirodno sušenog i termotretiranog drveta, impregnirani su pčelinjim voskom ili mineralnim uljima. Bez obzira na to što je drvo u procesu proizvodnje zaštićeno, o njemu treba stalno voditi računa i redovno treba da se održava.
Na dasci se seče (jer joj je to osnovna namena) i poslužuje hrana. Ne koristite reckave noževe, već sa normalnom oštricom. Nije predviđena kao podloga za vruće posude (naročito ne sa akuterm dnom - poput Zepter suđa), jer će na dasci ostati trag spaljenog drveta... Znači, namena daske je samo sečenje namirnica i eventualno konzumacija hrane sa nje. Daske, poslužavnici (kao i ostali proizvodi od drveta) se peru hladnom ili mlakom vodom, sunđerom, a ne žicom. Nekada je dovoljno samo ih obrisati vlažnom krpom. Posle pranja se brišu krpom ili papirnim ubrusom. Suše se prirodno, nikada pored nekog jačeg izvora toplote. Velika toplota dovodi do pucanja drveta. Vlažni uslovi ne odgovaraju niti jednoj vrsti drveta.
Da bi daska duže trajala, posle određenog broja pranja, mora da se ponovo premaže. Za to možete da koristite razna mineralna ili rafinisana ulja, (maslinovo, suncokretovo, laneno...). Postupak nanošenja: pamučnom krpicom se lagano utrljava u drvo, posle toga papirnim ubrusom fino obriše, a drvo je popilo koliko mu je potrebno. Tim postupkom ćete znatno produžiti vek trajanja i daska će Vam uvek blistati.
Nikada dasku za sečenje ili slične proizvode od drveta ne stavljajte u mašinu za sudove.Rasklopiva hvataljka

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.