Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sprava za vežbanje Push Up Board

Sa ovom spravom možete vežbati veće grupe mišića gornjeg dela tela kao što su ramena, grudi, tricepse, bicepse i trapezaste leđne mišiće. Boje na podlozi označavaju gde možete staviti ručice za vežbanje određene grupe mišića.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 4
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ručke za sklekove

Šifra Proizvoda: 101069

Poslednja cena bila je: 2640 din

Karakteristike proizvoda: Sprava za vežbanje Push Up Board

Sprava za vežbanje

12 različitih vežbi

Neklizajuće ručke

Za grudi, leđa, ruke i ramena

Flekice protiv proklizavanja podloge

Dobija se i 10-nedeljni plan vežbanja

Mmaterijal: ABS plastika

Maksimalno opterećenje: 100 kg

Dimenzije ploče: 60 x 18.5 x 18 cm

Opis proizvoda: Sprava za vežbanje Push Up Board

Uz pomoć ove sprave ćete biti fit gde god da se nalazite. Napravljena od laganog, a čvrstog materijala, lako ćete je poneti sa sobom na putovanje, odmor ili jednostavno sklopiti i staviti u ormar kod kuće kada završite sa vežbanjem.

Sama sprava se sastoji iz 3 dela - glavni deo - podloge, koja se može presaviti na pola i jednostavno odložiti kada nije u upotrebi, na ovoj podlozi se nalaze otvori u koje stavljate 2 ruče uz pomoć kojih ćete vežbati sklekove. Sa ovom spravom možete vežbati veće grupe mišića gornjeg dela tela kao što su ramena, grudi, tricepse, bicepse i trapezaste leđne mišiće. Boje na podlozi označavaju gde možete staviti ručice za vežbanje određene grupe mišića, možete raditi samo sklekove ili sklekove u kombinaciji sa pomeranjem ručki u nove položaje za vežbanje drugih mišića.

Napomena: Preporuka je proizvod staviti na neklizajući površinu, jer pod uticajem vaše težine i nezgodnog položaja može doći do pomeranja ploče.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.