Registruj se ili Uloguj ovde.    

×
Zdravo!
Akcija
Novo U Ponudi
Rasprodaja & Outlet
Najprodavanije

Istraži SveZaKuću Prodavnice
Nameštaj Za Dvorište & Terasu
Bazeni i Oprema za bazene
Baštenski Alat i Mašine
Nameštaj & Home Decor
Sve za Putovanje
Igračke Za Decu & Bebe
Bela Tehnika
Grejanje & Hlađenje
Kuhinjski-Kućni Aparati & Posuđe
Nova Godina
Tekstil - Zavese, Jastuci, Tepisi
Sve Za Kućne Ljubimce Pet Shop
Rasveta
Sefovi | Rasveta | Kamere
Lepota & Zdravlje
Sportska & Kamp Oprema
Mašine & Alat
Dečija Oprema
Muzički Instrumenti
Elektronika
Slike, Slikanje, Crtanje
Sve Za Kancelariju
Knjige & Udžbenici
Odeća & Obuća
Auto Oprema


☰ Kategorije proizvoda

KUCHENPROFI Sekač tartufa i sira

Savršeno izrađen, ovaj rezač tartufa pravi je precizni instrument za ovu izuzetno cenjenu namirnicu. Kao profesionalni instrument, rezač tartufa dizajniran je da pretvori najtvrđe tartufe u nežne listiće. Napravljen je od izdržljivog nerđajućeg čelika ko

Broj ocena: 4
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Seckalice Za Voće i Povrće

Šifra Proizvoda: 99368

Poslednja cena bila je: 4956 din

Karakteristike:

Sekač tartufa

Dužina: 16,6 cm

Širina: 8,5 cm

Visina: 1,9 cm

Materijal: nerđajući čelik

Debljina sečenja: od 0.2 do 3 milimetra

Takođe pogodan za sir i povrće

Opis:

Crni dijamanti. Tartufi se s razlogom upoređuju sa draguljima. To su najskuplje jestive pečurke na svetu. Rezač tartufa KUCHENPROFI pažljivo rukuje ovim kulinarskim delikatesom. Pomoću nazubljenog vijka podesite potrebnu debljinu - od 0.2 do 3 milimetra. Ovaj alat je stoga pogodan i za sečenje parmezana, belog luka, pečurki ili rotkvica. Na kraju krajeva, tartufi ne dolaze svakodnevno na sto.

Savršeno izrađen, ovaj rezač tartufa pravi je precizni instrument za ovu izuzetno cenjenu namirnicu. Kao profesionalni instrument, rezač tartufa dizajniran je da pretvori najtvrđe tartufe u nežne listiće. Napravljen je od izdržljivog nerđajućeg čelika koji garantuje njegovu dugovečnost. Sekač za tartufe ima ergonomski dizajniranu ručku u obliku trougla, koja obezbeđuje stabilno i udobno držanje tokom upotrebe.

Inače, suprotno legendi, svinje se retko koriste u lovu na tartufe, jer ove čekinjaste životinje često proždiru ono što nađu. Pse dresirane za traženje tartufa, pak, nije briga za ove vredne pečurke, pa nema opasnosti da će oštetiti pronađene tartufe ili ih pojesti. Francuska i Italija su poznate po svojim tartufima, crni primerci dobrog kvaliteta takođe dolaze iz Australije. U Nemačkoj je ovaj delikates posebno zaštićena vrsta i može se sakupljati samo uz posebnu dozvolu. U Srbiji tartufi rastu u simbiozi sa cerom, lešnikom ili hrastom lužnjakom. Ima ih u neposrednoj blizini reka sa visokim nivoom podzemnih voda, poput reka Bosut, Karaš i Jasenica, a oblasti koje se pominju kao nalazišta crnih tartufa su i Fruška gora, Deliblatska peščara, planina Kosmaj, ali i mnoga druga.

Ukus tartufa
Reći da tartuf ima ukus kao pečurke bila bi velika nepravda, dok generalizirati ukus tartufa nije lak zadatak. Oni sadrže zemljast i mošusni mesnati ukus poput nekih popularnih nadzemnih gljiva. Kad bi opisivali tartufe, neki bi rekli su onakvog ukusa kako i mirišu: hrastast, orašast i zemljast, sladak i sočan sa peckavim slanim notama poput crnih maslina.
Nisu svi tartufi istog ukusa. Čak i tartufi iste vrste mogu imati različit ukus kada se razvijaju u različitim delovima sveta. Iako obično važi da što je tartuf tamniji - to je ukus jači, svako ko je probao tartufe više puta može vam reći da su ove mirisne i ukusne podzemne spore složene i raznovrsne, slično finom vinu ili siru.

Tartufi u kuhinji
Crni tartufi su oljušteni i mogu se koristiti sirovi ili lagano kuvani, dok se beli tartufi samo pažljivo brišu i čiste i nikada ne smeju da se kuvaju. Imaju jedinstveni, nežni ukus i obično se listići tartufa stavljaju direktno na jelo, preko testenine, dodatak kajgani, omletu ili rižotu. U Srbiji, često se koriste tartufi u kombinaciji sa neutralnim pečurkama kakve su šampinjoni koje su odličan nosioc ukusa tartufa. Takođe, kod nas, popularna je testenina sa neutralnim sirevima posutim tartufima.

Profesionalci u kuhinji
KUCHENPROFI je osnovan u Nemačkoj 1923. godine. Dizajniranje proizvoda svetske klase istaklo je ovu marku kao jednu od najboljih u industriji, prepoznatljivu po bezvremenskim dizajnu i visokoj funkcionalnosti. Asortiman ovog brenda karakterišu brojni interni projekti koji su stvoreni u bliskoj saradnji sa poznatim dizajnerima.
Svi Kuchenprofi proizvodi imaju jedno zajedničko: čine da želite da kuvate!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Vaša prava, obaveze, reklamacija & deklaracija

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa računom, dokumentacijom, kutijom.

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine. Ukoliko u karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine

Detaljno o opštim uslovima kupovine: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

Deklaracija:

KUCHENPROFI Sekač tartufa i sira

Proizvođač: Kuchenprofi

EAN: 4007371010580

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Istaknuto na nalepnici na proizvodu

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2025.