Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

LAMART Set posuda bambus porcelan LT9020

Porcelanski set za svakodnevnu upotrebu. Jednostavan za održavanje i čišćenje. Set sadrži 4 činije i poslužavnik od bambusa.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 32
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Činije, tacne, poslužavnici

Šifra Proizvoda: 87560

Poslednja cena bila je: 2190 din

Karakteristike proizvoda: LAMART Set posuda bambus porcelan LT9020

Set porcelanskih posuda

Lamart by Piere Lamart

Dimenzije: 38 x 9 cm

Materijal: Bambus, Porcelan

Boja: Bela

Broj komada u setu: 4

Jednostavan za upotrebu i održavanje

Opis proizvoda: LAMART Set posuda bambus porcelan LT9020

Francuska je poznata po svojoj gastronomiji. Tamo se mogu pronaći nebrojeni restorani, kafići i barovi, nagrađeni Michelin nagradama, u kojima je kulinarska elita usavršila svoje veštine.
U centru jedne od poznatih regija Bretanje, na plodnoj obali Atlantskog okeana, možete pronaći mali porodični restoran u kome je nekada radio kuvar Piere Lamart. Ovaj topli i veseli Francuz bio je srce i duša svoje taverne. Ljudi u komšiluku ga nisu mogli zamisliti bez njegove prugaste kecelje, koju je svakodnevno nosio preko kuvarske bluze.
Njegova tajna je ležala u gostoprimstvu, u načinu na koji se odnosio prema svojim mušterijama i u radosti koja se ogledala u svemu što je radio.
Linija posuđa Lamart by Piere Lamart inspirisana je iskustvom, stručnošću i razigranim pristupom kuvanju ovog jedinstvenog kuvara.

Porcelanski set za svakodnevnu upotrebu. Jednostavan za održavanje i čišćenje. Set sadrži 4 činije i poslužavnik od bambusa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.