Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Set tanjira Parma 19/1

Reljefno-dekorativan, moderan dizajn. Kuhinjski pribor iz Bormioli Rocco kolekcije je praktičan, štedi prostor i obuhvata jedinstven niz kuhinjskih alata za pripremanje hrane. Set tanjira Orione sadrži: 6 plitkih, 6 dubokih, 6 desertnih i jednu činiju

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Servisi za ručavanje

Šifra Proizvoda: 57403

Poslednja cena bila je: 4790 din

Karakteristike proizvoda: Set tanjira Parma 19/1

Set tanjira

Bormioli Rocco

Parma 19/1

Boja: Bela

Materijal: Opalno Staklo

Set tanjira Parma sadrži: 6 plitkih, 6 dubokih, 6 desertnih i jednu činiju

Laki za održavanje

Reljefno-dekorativan moderan dizajn

Može se prati u mašini za pranje sudova.

Opis proizvoda: Set tanjira Parma 19/1

Set tanjira Parma 19/1, sa reljefno-dekorativnim, modernim dizajnom. Kuhinjski pribor iz Bormioli Rocco kolekcije je praktičan, štedi prostor i obuhvata jedinstven niz kuhinjskih alata za pripremanje hrane. Njegov inovativni dizajn omogućava da pojedinačni elementi mogu biti uredno složeni zajedno, čime zauzimaju minimalan prostor u kuhinji i omogućavaju vam da jednostavno i brzo obavite sve kuhinjske poslove. Funkcionalnost, jednostavnost i savremen dizajn je ono što ove proizvode, kao i autentične inovacije, jednostavno, lepota sa svrhom. Od porodičnih ručkova i večernjih zabava, do usavršavanja vašeg omiljenog specijaliteta, kuhinja predstavlja središte vašeg doma. Kvalitetnim kuhinjskim priborom vi samo ne hranite vašu porodicu i prijatelje, već unapredjujete njihov kvalitet života.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.