Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Revlon PhotoReady prajmer Anti shine balm za lice

Sprečava prekomerni sjaj lica i matira kožu. Koristi se i kao baza za šminku, jer omogućava bolju postojanost tečnog pudera i sprečava njegovo razmazivanje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 59
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Šminka

Šifra Proizvoda: 76499

Poslednja cena bila je: 1499 din

Karakteristike proizvoda: Revlon PhotoReady prajmer Anti shine balm za lice

Revlon PhotoReady prajmer Anti shine balm za lice

Sprečava prekomerni sjaj lica i matira kožu

Koristi se i kao baza za šminku, jer omogućava bolju postojanost tečnog pudera i sprečava njegovo razmazivanje

Ublažava pojavu sjaja na koži lica i upotrebljava se za masnu kožu

Ne stvara osećaj težine na licu

Zahvaljujući ovoj bazi, šminka zadržava postojanost tokom celog dana

Može se koristiti i samostalno, bez pudera

14.2 gr

Opis proizvoda: Revlon PhotoReady prajmer Anti shine balm za lice

Sprečava prekomerni sjaj lica i matira kožu. Koristi se i kao baza za šminku, jer omogućava bolju postojanost tečnog pudera i sprečava njegovo razmazivanje. Ublažava pojavu sjaja na koži lica i upotrebljava se za masnu kožu. Ne stvara osećaj težine na licu. Zahvaljujući ovoj bazi, šminka zadržava postojanost tokom celog dana.
Prajmer ili baza za šminkanje, predstavlja proizvod čiji je osnovni cilj, upravo prikrivanje vidljivih nedostataka i mana vaše kože. Prajmeri funkcionišu prilično kao kreme ispod tečnog pudera: olakšavaju nanošenje tečnog pudera i prave barijeru između pudera i kože. Prajmer može prikriti proširene pore, sitne bore, ispucale kapilare, crvenilo i druge tome slične oblike nepravilnosti. Takođe, ukoliko pre nanošenja pudera na lice, upotrebite prajmer, puder će znatno duže ostati postojan, daće mnogo efikasniji tonus vašem licu i koža neće biti sklona sijanju, što je čest slučaj bez upotrebe prajmera.
Prajmer vam takođe obezbeđuje da vaša šminka traje duže. Postoje i prajmeri koji se nanose na površinu celog lica, ali i prajmeri koji se upotrebljavaju i koriste isključivo na pojedinim regijama, tj, na mestima gde su najviše izražene nepravilnosti na koži. Možete ga koristiti i u predelu vrata ili područiju dekoltea

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.