GimFit BP-200 - Sobni bicikl sa računarom - 291273

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 2457. Poslednja cena bila je: 15550 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Sobni Bicikli
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: GimFit BP-200 - Sobni bicikl sa računarom - 291273

Sobni bicikl ne zauzima mnogo prostora, zahteva malo osećaja za ravnotežu, a za uzvrat nudi efikasan trening za svakoga - od početnika do ozbiljnog profesionalca. Iako, većina u prvom trenutku pomisli da je sobni bicikl namenjen treningu samo donjeg dela tela, to nije u potpunosti tačno. Okretanjem pedala sobnog bicikla angažuju se najveće grupe mišića, koje se nalaze u predelu nogu. To zahteva da srce snažno pumpa krv čime se trenira celokupan kardiovaskularni sistem, ubrzava metabolizam, putem znoja izbacuju toksini i poboljšava celokupno stanje organizma - kako zdravstveno, tako i estesko.

GimFit BP-200 je savremen sobni bicikl sa magnetnim sistemom opterećenja. U zavisnosti od stepena kondicije korisnika i programa vežbanja, nivo opterećenja se može podešavati u 8 nivoa. Na volanu se nalazi računar sa ekranom na kome se može pratiti vreme trajanja treninga, brzina vožnje, pređena razdaljina, puls vežbača, količina utrošenih kalorija, skeniranje i sl. Sedište je prilagodljivo po visini. Maksimalna težina korisnika je 120 kg.

Uprkos konkurenciji u vidu modernih kućnih trenažera, sobni bickl nastavlja da bude veoma popularan izbor za vežbanje kod kuće. On nudi sve pogodnosti kao i vožnja biciklom, sa tom razlikom, što njega možete koristiti tokom cele godine, u svim vremenskim uslovima, u komforu svoga doma dok gledate TV program ili čitate novine. Za mnoge osobe udobno vežbanje je ključni faktor za ostvarivanje dugogodišnjeg treniranja, koje je preduslov za dobro zdravlje, snažno i lepo oblikovano telo.

Savet je da uvek vežbate koliko vam prija. Ukoliko radite premalo rezultati će izostati, ukoliko se preopteretite, možete izazvati kontraefekat i osećati se iscrpljeno i umorno. Zbog toga, vežbajte umereno, u kontinuitetu i uživajte. Samo tako ćete doći do željenih rezultata.

Karakteristike proizvoda: GimFit BP-200 - Sobni bicikl sa računarom - 291273
 • GimFit BP-200 - Sobni bicikl sa računarom - 291273
 • Namenjen za obavljanje kardio treninga u vidu vožnje bicikle
 • Poboljšava opšte zdravstveno stanje i kondiciju, aktivirajući najveće mišiće na telu koji se nalaze u predelu nogu
 • Magnetni sistem opterećenja
 • Mogućnost podešavanja opterećenja u 8 nivoa
 • Ugrađen kompjuter sa LCD ekranom - vremena trajanja treninga, brzine vožnje, pređene kilometraže, meri trenutni puls vežbača i količinu utrošenih kalorija, skeniranje, ...
 • Vertikalno podešavanje visine sedišta
 • Teg za balansiranje pedale sa sigurnosnim kaišom
 • Prednji deo sa tranportnim točkićima
 • Maximalna kilaža korisnika je 120 kg
 • Dimenzije: 113x87x51 cm
 • Sprava je namenjena isključivo za kućnu upotrebu, u suprotnom je garancija nevažeća

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Sobni Bicikli
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Capriolo d.o.o. GimFit Kina
Deklaracija proizvoda