Magnetni Sobni Bicikl B22200C 291274

Oznaka da je proizvod rasprodat

Proizvod nemamo na lageru.

Šifra proizvoda: 18142. Poslednja cena bila je: 11990 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Sobni Bicikli
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Magnetni Sobni Bicikl B22200C 291274

Jednostavan trenažni bicikl je još uvek najpopularnija i najkomfornija sprava za aerobni trening i lako je shvatiti zbog čega. Za svakog početnika trenažni bicikl je savršeni instrument za postizanje dobre forme. Trenažni bicikl se prenosi pomoću transportnih točkića, i svako može da ga pomeri. Vožnja trenažnog bicikla vraća vam sećanje na dane kada ste vozili bicikl sa decom iz komšiluka.

Ne zauzima mnogo prostora, zahteva malo osećaja za ravnotežu, a za uzvrat nudi efikasan trening za svakoga - od početnika do ozbiljnog profesionalca. Iako, većina u prvom trenutku pomisli da je sobni bicikl namenjen treningu samo donjeg dela tela, to nije u potpunosti tačno. Okretanjem pedala sobnog bicikla angažuju se najveće grupe mišića, koje se nalaze u predelu nogu. To zahteva da srce snažno pumpa krv čime se trenira celokupan kardiovaskularni sistem, ubrzava metabolizam, putem znoja izbacuju toksini i poboljšava celokupno stanje organizma - kako zdravstveno, tako i estesko.

Savet je da uvek vežbate koliko vam prija. Ukoliko radite premalo rezultati će izostati, ukoliko se preopteretite, možete izazvati kontraefekat i osećati se iscrpljeno i umorno. Zbog toga, vežbajte umereno, u kontinuitetu i uživajte. Samo tako ćete doći do željenih rezultata.

Preporučujemo da sklapanje trenažera izvrši ovlašćeni servis naveden na garantnom listu. Usluga sklapanja se dodatno naplaćuje i ugovara sa servisom nakon isporuke trenažera. Trenažer se isporučuje i sa instrukcijama za sklapanje

Karakteristike proizvoda: Magnetni Sobni Bicikl B22200C 291274
 • Magnetni Sobni Bicikl B22200C 291274
 • Magnetni sistem opterećenja
 • Težina zamajca: 3.5 kg
 • NOVO Dva smera okretanja pedala(odmaranje nogu)
 • Neklizajuće pedale sa kaiševima za pričvršćivanje stopala
 • Sedište podesivo po visini
 • Široke stope pružaju dobru stabilnost trenažera
 • Maksimalna dozvoljena težina korisnika: 100 kg
 • Računar prati parametre treninga: Vreme, Brzina, Daljina, Potrošnja kalorija, Ukupno predjena daljina
 • Uputstvo za montažu
 • VAŽNO: Ukoliko ste početnik u korišćenju fitness sprava za trening, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom pre upotrebe sprave a posebno ukoliko: imate dijagnozu vezanu za srčane probleme i probleme visokog pritiska, ukoliko niste vežbali više od jedne godine, ukoliko imate preko 35 godina i niste fizički aktivni, ukoliko ste trudni, ukoliko imate dijabetes, osećate bol u grudima i vrtoglavicu kada ste fizički aktivni, ukoliko se oporavljate od bolesti ili operacije

 • muskulatura

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Sobni Bicikli
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Capriolo d.o.o. GimFit Kina
Deklaracija proizvoda