Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

CILIO Profesionalna presa za nar i citruse Livorno crvena

Proizveden je pomoću postupka livenja cinka: za visoku preciznost, posebnu tvrdoću i snagu. Štapovi i levci su napravljeni od nerđajućeg čelika. Uređaj stoji na masivnoj stopi, što obezbeđuje još veću sigurnost. Uz ergonomsku, dugu ručku, radi sa malo

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 22416 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 103271

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 7.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Cilio

Brend: Cilio

Karakteristike proizvoda: CILIO Profesionalna presa za nar i citruse Livorno crvena

Profesionalna presa za nar i citruse Cilio LIVORNO

Dužina: 18 cm

Širina: 25 cm

Visina: 48 cm

Materijal: teški metal

Boja: crvena

Jaka i izdržljiva

Laka za održavanje

Siguran rad

Ergonomska ručka

Stopice protiv klizanja

Za nar, pomorandžu, grejpfrut...

Opis proizvoda: CILIO Profesionalna presa za nar i citruse Livorno crvena

Postoje brojni mitovi i legende oko nara. Činjenica je da njegov sok ima odličan ukus. Ali tvrda kora i bezbroj mekih jezgara stoje na putu uživanja. Cilio nudi zgodno rešenje za ovaj veliki izazov: profesionalnu presu za nar.
Proizvedena je pomoću postupka livenja cinka: za visoku preciznost, posebnu tvrdoću i snagu. Ručka za presovanje i levci napravljeni su od robusnog nerđajućeg čelika. Ivica levka je bez oštrih ivica, a uređaj stoji na masivnoj stopi, što obezbeđuje još veću sigurnost. Uz ergonomsku, dugu ručku, radi sa malo napora.
Uživajte u čistom soku od nara, pomešajte ga sa sokom od pomorandže ili grejpfruta ili dodajte u koktel.

Sok od nara sadrži više od 100 fitonutrijenata, dok se plod nara hiljadama godina koristi kao lek. Danas se sok od nara proučava zbog mnogih zdravstvenih prednosti. Može pomoći u prevenciji raka, podršci imuniteta i plodnosti.

Prednosti nara
Evo nekih od potencijalnih prednosti nara:
Antioksidansi
Nar se jeo kroz istoriju zbog svojih zdravstvenih koristi. Danas je sok od ovog voća popularan deo zdrave ishrane. Seme nara dobija svoju živopisnu crvenu nijansu od polifenola. Ove hemikalije su moćni antioksidansi. Sok od nara sadrži veći nivo antioksidanata od većine drugih voćnih sokova. Takođe ima tri puta više antioksidanata od crvenog vina i zelenog čaja. Antioksidansi u soku od nara mogu pomoći u uklanjanju slobodnih radikala, zaštiti ćelije od oštećenja i smanjenjiti upale.
Bogat vitaminima
Sok od jednog nara ima više od 40 procenata vaše dnevne potrebe za vitaminom C. Vitamin C se može razgraditi kada se pasterizuje, pa se odlučite za domaći svež sok od nara da biste maksimalno iskoristili hranljive materije. Pored vitamina C i vitamina E, sok od nara je dobar izvor folata, kalijuma i vitamina K.
Dijabetes
Nar se tradicionalno koristio kao lek za dijabetes na Bliskom istoku i u Indiji. Iako se još mnogo toga ne zna o efektima nara na dijabetes, on može pomoći u smanjenju insulinske rezistencije i smanjenju šećera u krvi.
Zaštita od Alchajmerove bolesti
Veruje se da antioksidansi u soku i njihova visoka koncentracija zaustavljaju napredovanje Alchajmerove bolesti i štite pamćenje.
Varenje
Sok od nara može smanjiti upale u crevima i poboljšati varenje. Može biti od koristi za ljude sa inflamatornim bolestima creva. Iako postoje suprotstavljena verovanja i istraživanja o tome da li sok od nara pomaže ili pogoršava dijareju, većina lekara preporučuje da ga izbegavate dok se ne osećate bolje i simptomi ne splasnu.
Artritis
Flavonoli u soku od nara mogu pomoći u blokiranju upale koja doprinosi osteoartritisu i oštećenju hrskavice. Sok se trenutno proučava zbog njegovih potencijalnih efekata na osteoporozu, reumatoidni artritis i druge vrste artritisa i upale zglobova.
Bolesti srca
Sok od nara je u trci kao najzdraviji sok za srce. Čini se da štiti srce i arterije. Studije su pokazale da sok poboljšava protok krvi i sprečava da arterije postanu krute i guste. Takođe može usporiti nakupljanje holesterola u arterijama. Ali nar može negativno reagovati na lekove za krvni pritisak i holesterol kao što su statini. Obavezno razgovarajte sa svojim lekarom pre nego što se uvrstite nar u redovnu ishranu.

Od svog osnivanja 1993. godine u Solingenu, Cilio je pridavao veliku važnost kombinovanju finih materijala, zanatske veštine i industrijski odlične izrade sa savršenom upotrebnom vrednošću. Ova filozofija se proteže kroz sve oblasti i teme, što sada uključuje više od samog stola za večeru. Kontinuirani razvoj kolekcije i inkorporacija uspešnih asortimana proizvoda pomogli su da se brend Cilio za kratko vreme etablira na tržištu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.