Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Magnetni pojas za stomak i leđa - beli

Magnetni pojas za stomak i leđa se preporučuje za smanjenje bolova različitog porekla u predelu krsta i stomaka

Ocena Posetilaca Broj ocena: 55
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Steznici

Šifra Proizvoda: 74632

Poslednja cena bila je: 2199 din

Karakteristike proizvoda: Magnetni pojas za stomak i leđa - beli

Magnetni pojas za stomak i leđa - beli

Magnetni pojas za stomak i leđa se preporučuje za smanjenje bolova različitog porekla u predelu krsta i stomaka, usled diskopatije, išijasa, radikulitisa, upale mišića, fizičkog preopterećenja, problema sa bubrezima, bolnih menstrualnih ciklusa, bolova u želucu, lošeg varenja...

Odličan je za preventivu osteoporoze i dobro funkcionisanje jetre i pankreasa kao i za bolji rad reproduktivnih organa i pospešenje cirkulacije. Magnetni pojas za stomak i leđa je proizveden od mekanog elastičnog materijala bele boje i sadži 30 permanentnih magneta, raspoređenih spreda i pozadi, tako da se obezbeđuje istovremeno magnetno delovanje i na leđni region i na prednji trbušni zid.

Magneti su severnim polom okrenuti ka telu i stvaraju magnetno polje jačine 800 Gausa.

Opis proizvoda: Magnetni pojas za stomak i leđa - beli

Magnetni pojas za stomak i leđa se preporučuje za smanjenje bolova različitog porekla u predelu krsta i stomaka, usled diskopatije, išijasa, radikulitisa, upale mišića, fizičkog preopterećenja, problema sa bubrezima, bolnih menstrualnih ciklusa, bolova u želucu, lošeg varenja. Odličan je za preventivu osteoporoze i dobro funkcionisanje jetre i pankreasa kao i za bolji rad reproduktivnih organa i pospešenje cirkulacije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.