Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pravougaona mreža za zaštitu od Sunca 3x4m Bež

Mreža za zaštitu od sunčevih zraka u obliku pravougaonika, dimenzija 3 x 4m, bež boje. Mreža je izrađena od polietilena visoke gustine, sa nerđajućim alkama na krajevima za lakše fiksiranje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 104413

Poslednja cena bila je: 4990 din

Karakteristike proizvoda: Pravougaona mreža za zaštitu od Sunca 3x4m Bež

Zaštitna mreža od Sunca

Oblik pravougaonika

Dimenzije: 3 x 4 m

Boja mreže: bež

Komplet sadrži i nerđajuće alke na svakom kraju

Materijal: HDPE - polietilen visoke gustine

Nepropustljivost: oko 70 %

Opis proizvoda: Pravougaona mreža za zaštitu od Sunca 3x4m Bež

Mreža za zaštitu od sunčevih zraka u obliku pravougaonika, dimenzija 3 x 4m, bež boje. Mreža je izrađena od polietilena visoke gustine, sa nerđajućim alkama na krajevima koje služe za lakše fiksiranje. Procenat nepropustljivosti sunčanih zraka je oko 70%.

Namena mreža je stvaranje senke, odnosno zaštita od UV zraka i prekomerne toplote Sunca. Može se koristiti na otvorenom prostoru ili na plastenicima.
Mreža se postavlja na postojeću konstrukciju. Veoma je bitno da mreža bude zategnuta, da bi se izbegla moguća oštećenja od vetra. Preporučljivo je da na konstrukciji sa gornje (spoljne) strane bude žičani dodatak konstrukciji u vidu slova x, koji bi smanjivao moguće cepanje uzrokovano vetrom.
Preporuka je da mreža bude fiksirana uvlačenjem žice i vezivanjem za žice. Mrežu je neophodno čuvati od svakog fizičkog oštećenja.
Kada prođe sezona za upotrebu mreže, mrežu obavezno skupiti na sredinu konstrukcije i zaštititi folijom, kako bi se sprečilo njeno propadanje usled izloženosti snegu i ledu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.