Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dehidrator Sušač hrane CSS-5332

Osušite sveže namirnice i sačuvajte njihovu nutritivnu vrednost bez konzervansa i gubitka korisnih sastojaka. Idealno za sušenje kajsija, šljiva, jagoda, banana, smokvi, ananasa, trava, čajeva, ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 140
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Sušači hrane

Šifra Proizvoda: 42307

Poslednja cena bila je: 5490 din

Karakteristike proizvoda: Dehidrator Sušač hrane CSS-5332

Dehidrator

Sušač hrane

Snaga 350W

Struja 220-240V

5 tacni

Kapacitet tacni 1kg pojedinačno

6 posuda za pripremu jogurta

Ventilacija na vrhu

Kontrola temperature preko termostata, nema tajmer

Min - Max 40°-70°

Tehnologija sušenja za brzo i ujednačeno sušenje namirnica bez potrebe za okretanjem tacni

Ujednačena temperatura na svim nivoima

Brz i jednostavan način za pripremu zdravog i prirodnog obroka, poput banana čipsa, urolanog voća, sušene govedine...

Sušenje povrća, bilja (čajeva, cveća, semenki, lišća, stabljika biljaka)

Sušenje cveća

Za razne kreativne primene

Prečnik tacni 320mm, visina tacne 30mm

Opis proizvoda: Dehidrator Sušač hrane CSS-5332

Sušenje je najbolji način za očuvanje hranljivih sastojaka u namirnicama. Za razliku od kuvanja i smrzavanja koji visokom i niskom temperaturom uništavaju veći deo korisnih sastojaka voća i povrća (vitamini, minerali, enzimi, ...), sušenjem se iz hrane uklanja samo voda. Korisni sastojci ostaju neoštećeni čime dobijate ukusnu i pre svega zdravu hranu koju možete koristiti mesecima bez konzervansa. U suštini, sušena hrana je po nutritivnoj vrednosti ista kao i sveža hrana, samo što je odstranjena voda.

Sušač hrane je pre svega namenjen sušenju voća i povrća. Idealan je za sušenje kajsija, šljiva, jagoda, banana, smokvi, ananasa, trava, čajeva i sl. Upotreba je krajnje jednostavna. Isecite tanke kriške svežih namirnica, poređajte ih po pregradama sušača, uključite uređaj i ostavite ga da obavi svoj posao.

Sušač poseduje 5 tacni kapaciteta po 1kg. Dizajn omogućava optimalnu cirkulaciju struje toplog vazduha oko svake kriške, čime se postiže postepeno i ravnomerno isušivanje vode.

Vreme sušenja zavisi od vrste namirnica ali okvirno traje oko 12 časova. Drugim rečima, predveče napunite i uključite sušač i ujutru ćete imati suvo voće i povrće. Ukoliko zelite da sušite meso, potrebno ga je iseći na što tanje kriške ali je i vreme sušenja duže.

Sušač hrane je mali potrošač električne energije jer se grejač automatski uključuje i isključuje tokom rada. Njegova uloga je da održi konstantnu temperaturu vazduha, koja je niska tako da je i potrošnja mala.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.