Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bio telesna vaga za određivanje telesnog sastava BEPER 40.808A

Bio teleska vaga sa platformom od kaljenog stakla debljine 6mm. Zahvaljujući metalnom umetcima, unošenje vaših podataka, izračunava mišićne i koštane masu, procenat tečnosti sa kapacitetom memorije za pamćenje do 10 poslednjih merenja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 2990 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 19933

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.80 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Beper

Brend: Beper

Karakteristike proizvoda: Bio telesna vaga za određivanje telesnog sastava BEPER 40.808A

Telesna vaga sa bioelektričnom impedansom

Meri težinu, mišićnu masu, procenat vode i težinu kostiju

Maksimalno opterećenje 180 kg

Kaljeno staklo 6 mm

Indikator preopterećenosti i nivoa baterije

LCD displej

Automatsko isključivanje i resetovanje

Dimenzije: 30 x 30 x 1.7 cm

Baterija: 1xCR2032 (dolazi uz vagu)

Napomena: Postoji mali prekidač blizu odeljka za bateriju da biste prebacili jedinicu merenja na KG, LB ili ST

Opis proizvoda: Bio telesna vaga za određivanje telesnog sastava BEPER 40.808A

Bio teleska vaga sa platformom od kaljenog stakla debljine 6mm. Panel od kaljenog stakla presvučen je ITO elektrodama (ITO - indijum-lim oksid), izuzetno osetljivim i sposobnim da brzo i sa velikom preciznošću otkrije telesni sastav. Zahvaljujući tome vaga meri težinu i izračunava mišićnu i koštanu masu i procenat tečnosti. Takođe, poseduje kapacitet memorije za pamćenje do 10 poslednjih merenja.

Procenat telesne masti
Vaga ima ugrađenu opciju za izračunavanje procenta vaše telesne masti koristeći tehnologiju bioelektrične impedanse. Tokom proračuna takođe su uključeni i sledeće promenljive: visina, starost, pol, težina.
Optimalni rezultati u skladu sa standardima koji se uglavnom primenjuju na odrasle: Muškarci: 14-24%, Žene: 20-30% . Svi rezultati ispod ovih pokazatelja smatra se nedovoljnom težinom i većim od njih smatraju se prekomernom težinom. U slučaju sumnje, obratite se svom lekaru na pojašnjenje.
Vaga će takođe koristiti jedan od sledećih opisa prema dobijenim rezultatima: Underweight - Nedovoljna težina, Healthy - Zdrava težina, Overweight - Težina iznad optimalne, Obese - Gojaznost.

Napomena: Telesna težina podleže promenama tokom dana, tako da mogu postojati razlike u težini. Lagane promene težine obično su normalne. Preporučljivo je da se merite uvek u isto doba dana, po mogućnosti pre doručka.

Kako rade pametne vage?
Većina pametnih vaga koristi tehnologiju analize bioelektrične impedanse. Jednostavno rečeno, ovo znači da vaga šalje vrlo blagu električnu struju kroz vaša stopala da biste dobili rezultate merenja. Nećete ništa osećati, ne boli. Ali, ne biste trebali koristiti vagu sa bioelektričnom impedansom ako ste trudni ili imate električni implantat (kao što je pejsmejker).

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.