Brondi FX-10 - Toki Voki - 8 kanala, 38 CTC kodova po kanalu

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 817. Poslednja cena bila je: 3999 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Toki voki uređaji
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Brondi FX-10 - Toki Voki - 8 kanala, 38 CTC kodova po kanalu

Brondi FX-10 je komplet od dva veoma praktična toki voki uređaja univerzalne namene. Odlikuje se odličnim prenosom zvuka, kako u gradskim sredinama, tako i na otvorenom prostoru. Poseduje 8 radnih kanala i 38 CTC kodova po svakom kanalu. Sa ukljičenim CTC kodovima radi besprekorno, što ga čini odličnim za gradske uslove rada gde u okruženju funkcioniše veći broj radio uređaja.

Zahvaljujući primenjenoj tehnologiji, FX-10 je svoju primenu našao kod širokog kruga korisnika. Uspešno ga koriste noćni čuvari, građevinski radnici, magacioneri, zaposleni u velikim fabričkim halama i postrojenjima, i svi oni kojima je potrebna pouzdana interna komunikacija u krugu poslovnog objekta. Pri tome, komunikacija je potpuno besplatna i ne zahteva dodatna ulaganja kao što je to slučaj sa mobilnom ili fiksnom telefonijom. Brondi FX-10 je svoju primenu našao i kod mnogih sportista i rekreativaca. Koriste ga skijaši, biciklisti, planinari, lovci, ribolovci, jedriličari i svi oni koji žele da brzo i lako komuniciraju na otvorenom. Kako se radi o prenosnom uređaju, posebna pažnja posvećena je njegovim dimenzijama i praktičnom dizajnu. Dimenzija slušalice je 56x30x145 mm a masa iznosi 147g, što ga svrstava u red najmanjih toki voki uređaja.

FX-10 poseduje filter za utišavanje neželjenih smetnji. Ovaj filter se može isključiti ukoliko se želi postizanje maksimalnog dometa prijema slušalice. Takođe, moguće je izvršiti zaključavanje kanala kako bi se sprečile slučajne greške. Podržano je i automatsko skeniranje svih 8 kanala kako bi se proverilo na kojem kanalu su prijavljeni ostali uređaji. VOX opcija uređaja omogućava da predaju vršite bez pritiska tastera "Talk", već uređaj to automatski čini na osnovu nivoa primljenog signala. FX-10 ima ugrađenu štopericu za merenje vremena ili javljanje u tačno dogovoreno vreme.

Ekran je osvetljen pozadinskim svetlom tako da se može koristiti i u mraku. Pored antene ugrađena je mala baterijska lampa sa LED diodom. Iako mala, baterijska lampa daje odlično svetlo sa kojim se bez ikakvih problema može kretati po potpunom mraku. Poseduje konektor za handsfree slušalicu.

Brondi FX-10 je izrađen u skladu sa evropskim PMR 446 standardom koji je prihvaćen od strane naše Agencije za telekomunikacije, tako da je potpuno regularan u pogledu korišćenja radio frekfencije, kako u SCG, tako i u celoj Evropi.

Sadržaj paketa
- dva toki voki uređaja
- dva džepna nosača za slušalice
- dva AC/DC punjača za baterije
- 8 punjivih baterija: AAA NiMH 650 mAh (po 4 za svaku slušalicu)
- uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku
- garantni list

Karakteristike proizvoda: Brondi FX-10 - Toki Voki - 8 kanala, 38 CTC kodova po kanalu
 • Set od dva toki voki uređaja za ličnu upotrebu
 • Izrađen u skladu sa PMR 446 standardom
 • Maksimalna izlazna snaga predajnika: 500 mW
 • Frekfencija: 446.0-446.1 MHz
 • 8 kanala i 38 CTC kodova po kanalu
 • Domet u gradu: 500 m
 • Domet na otvorenom: 7 km
 • Autonomija baterije: 20 sati
 • Masa uređaja sa baterijama: 147 g
 • Boja: crna sa srebrnim detaljima (vidi sliku)
 • 5 melodija zvona podesivih po jačini
 • Obezbeđeno detaljno uputstvo na srpskom jeziku

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Toki voki uređaji
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Symbol international d.o.o Brondi Kina
Deklaracija proizvoda