Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja

Sva­ke go­di­ne pri­po­ve­dač Ha­san oku­plja slu­ša­o­ce na ču­ve­nom grad­skom tr­gu u Ma­ra­ke­šu ka­ko bi po­de­li­li se­ća­nja na jed­nu noć, po­ku­ša­va­ju­ći da shva­ti šta se ta­da de­si­lo... Prvi deo trilogije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 86
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 36597

Poslednja cena bila je: 748 din

Karakteristike proizvoda: Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja

Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja

br. str.: 277

povez: broširan

Format: 14x21cm

Pismo: latinica

Opis proizvoda: Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja

PRVI DEO MOĆNE TRILOGIJE , KOJA VODI ČITAOCE NA MISTERIOZNO PUTOVANJE KROZ ZEMLJE MAGREBA...

Sva­ke go­di­ne pri­po­ve­dač Ha­san oku­plja slu­ša­o­ce na ču­ve­nom grad­skom tr­gu u Ma­ra­ke­šu ka­ko bi po­de­li­li se­ća­nja na jed­nu noć, po­ku­ša­va­ju­ći da shva­ti šta se ta­da de­si­lo - i da oprav­da svog mla­đeg bra­ta Mu­sta­fu, ko­ji je u za­tvo­ru zbog na­vod­no po­či­nje­nog zlo­či­na. Ube­đen u bra­to­vlje­vu ne­vi­nost upr­kos to­me što ne odo­bra­va nje­go­ve sta­vo­ve, Ha­san upor­no tra­ga za isti­nom. Ali, dok nje­go­vi slu­ša­o­ci nu­de su­prot­sta­vlje­na sve­do­če­nja, a de­ta­lji se pre­o­bli­ku­ju ili ras­pli­nja­va­ju u obla­ku se­ća­nja, pri­ča o jed­nom neo­bič­nom mu­škar­cu i nje­go­voj pre­le­poj pra­ti­lji leb­di u va­zdu­hu jed­na­ko za­go­net­na kao i nji­ho­va sud­bi­na, osta­vlja­ju­ći nas da se pi­ta­mo da li Ha­san uspe­va u svo­joj na­me­ri, ili je, na sop­stve­nu ža­lost, i on sam deo te mi­ste­ri­je. On ni­je sa­mo pri­po­ve­dač, već i vo­dič, sve­dok, za­ba­vljač i hro­ni­čar, ču­var le­gen­di i zna­nja sa­kri­ve­nih u bes­kraj­nim la­vi­rin­ti­ma ras­ko­šnog Ma­ra­ke­ša.

Od taj­no­vi­tih uli­či­ca drev­ne Me­di­ne do ne­pre­gled­ne pu­sti­nje lju­ba­vi u ko­joj su se ve­tar i pe­sak za­ve­ri­li da pro­gu­ta­ju za­lu­ta­le stran­ce, Pri­po­ve­dač iz Ma­ra­ke­ša po­me­ra gra­ni­ce mi­ste­ri­je, isto­vre­me­no da­ru­ju­ći na­dah­nu­to is­tra­ži­va­nje pri­ro­de lju­ba­vi i na­šeg pro­men­lji­vog po­i­ma­nja stvar­no­sti.



Ovo je pej­zaž is­pu­njen ale­go­ri­ja­ma, u ko­me je ma­što­vi­tost za­kon, a pri­po­ve­da­či pro­vo­de vre­me raz­re­ša­va­ju­ći mi­ste­ri­je.



Pr­vi deo tri­lo­gi­je, ko­ji nas pod­se­ća na dar pri­ča­nja pri­ča, naj­sta­ri­je i naj­va­žni­je ljud­sko zna­nje, jer sva­ki je ži­vot pri­ča pre­pu­na mi­ste­ri­ja, raz­li­či­ta od dru­gih, je­din­stve­na i ne­po­no­vlji­va...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.