Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Savin osvetnik - Posebno izdanje - Vanja Bulić

U zgradi Vlade Srbije, u zoru maglovite novembarske noći, u svom kabinetu na trećem spratu na spektakularan način ubijen je ministar odbrane Dragomir Sarić

Ocena Posetilaca Broj ocena: 8

Cena sa PDV: 1199 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 97267

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Laguna

Brend: Laguna

Karakteristike proizvoda: Savin osvetnik - Posebno izdanje - Vanja Bulić

Savin osvetnik - Posebno izdanje - Vanja Bulić

Format: 13x20 cm

Broj strana: 338

Pismo: Ćirilica

Povez: Tvrd

Godina izdanja:

25. februar 2021.

Opis proizvoda: Savin osvetnik - Posebno izdanje - Vanja Bulić

Posebno izdanje sa autorovim dodatkom.

Autor bestselera Teslina pošiljka, Dušanova kletva, Teodorin prsten…

Ljubavna priča o prijateljstvu i izdaji, mržnji i osveti.

Ko se ne osveti, on se ne posveti.

U zgradi Vlade Srbije, u zoru maglovite novembarske noći, u svom kabinetu na trećem spratu na spektakularan način ubijen je ministar odbrane Dragomir Sarić. Ubica je u kabinet ušao kroz prozor, preko simsa, i metalnom strelom izbačenom iz samostrela pogodio ministra pravo u srce. Ispod prozora, na spoljnom zidu, sprejom je napisao dva slova – CO, koja se mogu čitati i kao SO ako su napisana ćirilicom, a na stolu ispred ministra ostavio okrvavljenu ikonicu, na kojoj je naslikan lik Svetog Save. Na identičan način sledeće noći biće ubijen i jeromonah Arkadije u svom luksuznom dvorcu na Avali. Ubica će ostaviti istovetan zapis i krvavu ikonu s likom Svetog Save u kaluđerovoj ruci.

Na scenu stupa pronicljivi i uporni novinar crne hronike Novak Ivanović, koji se posvećuje otkrivanju pozadine misterioznog „rukopisa“ zločina…

***

Inspiraciju za ovu priču Vanja Bulić nalazi u sukobu opštih duhovnih vrednosti, koje ovde simbolizuje ikona Svetog Save ostavljena na mestu zločina, i stvarnosti, koja je i dalje opterećena kriminalnim i zločinačkim nasleđem ratnih zbivanja devedesetih godina prošlog veka. U ovom, posebnom izdanju romana, autor nam u dodatku daje putokaz za čitanje romana u ključu istorijskih okolnosti i savremenih zbivanja: od sažetka žovotopisa Svetog Save i sudbine izgradnje njegovog hrama na Vračaru, preko srednjovekovnog oružja i samostrela, koji je ubica koristio u romanu, pa do atentata na premijera Srbije i sudbine veterana ratnih sukoba na tlu bivše Jugoslavije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.