Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Uljani radijator sa 9 rebara Trotec TRH 22 E

Uljani radijator sa 9 rebara, turbo ventilatorom i PTC grejačem za brže inicijalno zagrevanje. Snaga rada je podesiva u tri stepena.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 10
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Uljani i Panelni Radijatori

Šifra Proizvoda: 95948

Poslednja cena bila je: 8199 din

Karakteristike proizvoda: Uljani radijator sa 9 rebara Trotec TRH 22 E

Trotec

Uljani radijator sa 9 rebara

Model: TRH 22 E

2 000 W toplotne jačine

3 nivoa zagrevanja, 0.8kW, 1.2kW ili 2kW

Efektivni 9-rebarni radijator

Kratko vreme zagrevanja

Skladištenje toplote pomoću tekućine

Spojni turbo ventilator sa PTC grejačem

Beskonačno podesivi termostat

Funkcija protiv smrzavanja

Bezglasno grejanje

Zaštita od pregrevanja i pada

Indikator za kontrolu rada

Praktični kablovski navojnik

Integrisani točkovi i ručica za transport

Podesno za prostorije do 25m²

Dužina kabla: 1,4m

Opis proizvoda: Uljani radijator sa 9 rebara Trotec TRH 22 E

Brzo, brže, najbrže zagrevanje sa uljnim radijatorom TRH 22 E i njegovim turbo ventilatorom - uključujući PTC grejač za brže početno zagrevanje. Uljni radijatori su prilično spori u odnosu na grejalice sa ventilatorima, zbog čega je TRH 22 E opremljen turbo ventilatorom i PTC grejnim elementom tako da vazduh u prostoriji već može da se zagreje pre nego što termalno ulje u radijatoru dostigne svoj pun kapacitet zagrevanja.

Željena temperatura može se postaviti po želji, čime se štedi energija. Čak i nakon isključivanja, radijator nastavlja da proizvodi efektivnu toplotu zbog rezervoara za skladištenje sa 9 rebara.

Uljni radijator TRH 22 E je idealan za skoro svaku primenu u privatnom okruženju: kao dodatno grejanje u hladnim zimskim danima ili kao privremeno osnovno zagrevanje, na primer u garažama i podrumima. Ili kao zaštita od smrzavanja, na primer, za zaštitu vodovodnih cevi u ne grejnim prostorijama. Nakon što turbo ventilator izvrši početno zagrevanje, može se isključiti tako da radijator radi potpuno tiho i bez podizanja prašine.

Da bi se obezbedila sigurnost korisnika 24 sata, uljni radijator ima ne samo zaštitu od pregrevanja, već i zaštitu od pada, što omogućava automatsko isključivanje u slučaju pada uređaja. Zahvaljujući indikatoru rada, moguće je u svakom trenutku otkriti da li uređaj radi ili ne.

Još jedna pozitvna karakteristika je omotavanje kabla, što olakšava održavanje uređaja u bilo kom trenutku. Integrisani točkići i ručica za nošenje obezbeđuju bezbedan transport do tačne lokacije gde je toplota potrebna, čak i kada je uređaj još vruć.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.