Stubni ventilator I pročišćivač vazduha BEPER P206VEN350

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 19914. Poslednja cena bila je: 25990 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Ventilatori: Plafonski, Stoni, Podni
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Stubni ventilator I pročišćivač vazduha BEPER P206VEN350

Stubni ventilator modernog dizajna, sa inovativnom tehnologijom bez lopatica za bolju i efikasniju cirkulaciju protoka vazduha. Poseduje funkciju prečišćavanja, zahvaljujući filteru sa aktivnim ugljem koji pomaže u uklanjanju mirisa i isparljivih organskih komponenti koje se nalaze u životnoj sredini. Ventilator ima 3 brzine vetra i 3 režima rada, tajmer podesiv do 15 sati, LED ekran sa funkcijom uštede energije, kontrolnom pločom na dodir i daljinskim upravljačem, za maksimalnu udobnost.

Svako domaćinstvo je motivacija i inspiracija za Beper. U skladu sa inovacijama u oblasti klimatizacije i uvek u kombinaciji sa visokom estetikom, nudi vam moderan ventilator sa podesivom jačinom i ekranom osetljivim na dodir koji kombinuje performanse sa stilom. Ali njegova velika inovacija je funkcija čišćenja vazduha. Ima filter sa aktivnim ugljem koji pomaže u uklanjanju mirisa i isparljivih organskih jedinjenja koja se nalaze u životnoj sredini. Tako da ste sigurni da je hladan povetarac i čist u isto vreme. Sa modernim, minimalističkim dizajnom i diskretnim ekranom osetljivim na dodir, dodaće svežinu i eleganciju vašem prostoru. Njegov inovativni dizajn, bez peraja, zadiviće i najzahtevnije.

Način rada
ON/OFF taster - Pritisnite taster ON/OFF da biste uključili uređaj, on će početi da radi na najnižem podešavanju (F1); ponovo pritisnite taster da isključite uređaj (vratiće se u režim mirovanja).
SPEED taster - Pritisnite taster SPEED da biste izabrali brzinu između slabe, srednje i maksimalne . Na ekranu će se prikazati izabrana opcija.
SWING taster - Pritisnite taster SWING da biste aktivirali funkciju oscilacije, indikator će svetleti na displeju; ponovo pritisnite
taster da biste isključili ovu funkciju.
TIMER - da biste podesili automatsko isključivanje uređaja, od 00 do 15 sati; izbor će treptati 4 puta na displeju, a zatim će displej prikazati izabranu postavku protoka vazduha.
WIND taster (samo sa daljinskog upravljača) - podešavanje željenog režima vetra. Normalni: uređaj će proizvoditi konstantan vetar; indikator MODE je isključen. Prirodni: uređaj će simulirati prirodan povetarac, radeći pri različitim brzinama; displej će pokazati relevantni
indikator. Noćni: uređaj će simulirati lagani i prijatni povetarac koji je pogodan za rad noću. Na ekranu će se prikazati odgovarajući indikator.
Zbog funkcije uštede energije, ekran će se automatski isključiti nakon 3 minuta nekorišćenja.

Aparat je opremljen daljinskim upravljačem, koji radi sa već postavljenom baterijom tipa CR2025 (3V). Da biste aktivirali bateriju, uklonite zaštitni jezičak tako što ćete ga nežno izvući.
Sve funkcije koje se mogu izabrati sa displeja takođe se mogu aktivirati preko daljinskog upravljača.

Čišćenje i održavanje
Proverite da li je uređaj isključen i utikač isključen iz utičnice pre nego što nastavite sa čišćenjem ili održavanjem.
Za čišćenje prljavštine ili prašine sa spoljašnje površine uređaja i ekrana, koristite meku krpu malo navlaženu vodom i neutralnim deterdžentom.
Aparat je opremljen filterom sa aktivnim ugljem koji poboljšava kvalitet vazduha i cirkulaciju.
Radni vek filtera može da varira u zavisnosti od intenziteta upotrebe ventilatora, kao i od njegovog pravilnog održavanja; generalno, preporučljivo je menjati filter svakih 12 meseci. Da biste pristupili filteru, uklonite poklopac sa zadnje strane uređaja pomoću malih kopči; pažljivo izvadite filter i zamenite ga novim. Vratite poklopac na mesto i čvrsto ga zatvorite kako biste sprečili njegovo ispadanje tokom rada uređaja.

Karakteristike proizvoda: Stubni ventilator I pročišćivač vazduha BEPER P206VEN350
 • Stubni ventilator i pročišćivač vazduha
 • Inovativnna tehnologija bez lopatica
 • Funkcija pročišćavanja
 • Filter s aktivnim ugljenom
 • 3 brzine
 • 3 načina rada
 • Tajmer podesiv do 15 sati
 • LED ekran s funkcijom uštede energije
 • Komande na dodir i daljinskim upravljačem
 • Baterija daljinskog upravljača: CR2025 3V (daljinski upravljač dolazi sa baterijom)
 • Dimenzije: 24.5 x 24.5 x 97 cm
 • Snaga: 50 W
 • Napajanje: 220-240 V~, 50-60 Hz
 • Materijal: ABS plastika
 • Dimenzije pakovanja: 29 x 30.5 x 102 cm

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Ventilatori: Plafonski, Stoni, Podni
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Kuća od stila doo Beper Kina
Deklaracija proizvoda