Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

ToyCompany Gitara TC1904

Pokažite svom detetu prve akorde i svoju omiljenu pesmu na tradicionalnoj akustičnoj gitari. Sa 6 žica i dužine 64cm, tako da mogu da je koriste i manja deca.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 159
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Muzičke i kreativne igračke

Šifra Proizvoda: 10019

Poslednja cena bila je: 1772 din

Karakteristike proizvoda: ToyCompany Gitara TC1904

ToyCompany Gitara TC1904

Tradicionalna akustična gitara

Šest žica

Dužina: 64cm (odgovara i manjoj deci)

Masa: 722gr

Sadrži uputstvo za izvođenje 2 pesme

U paket uključene i rezervne žice i trzalica

Uzrast: 3god+ (3 godine i više)

Opis proizvoda: ToyCompany Gitara TC1904

Pokažite svom detetu prve akorde i svoju omiljenu pesmu na tradicionalnoj akustičnoj gitari. Sa 6 žica i dužine 64cm, tako da mogu da je koriste i manja deca.
Predviđeno za uzrast od 3 godine i naviše.

Napomena
Da biste pronašli instrument koji najviše odgovara vašem detetu, morate da vodite računa o detetovom karakteru i mogućnostima. Da li je vaše dete druželjubivo ili više voli da bude samo? Stidljiva deca vole instrumente koji nisu previše bučni, a druželjubiva deca najradije sviraju u orkestru. Imajte na umu i da određeni instrumenti zahtevaju i određene fizičke predispozicije.

Da bi se sviralo na bilo kom instrumentu, potrebno je da se vežba, poželjno je - svaki dan. To je najčešće najveća prepreka malom muzičaru, jer deca bi htela sve odmah. Zato mu treba pomoći da najbolje organizuje vreme i da savlada sve zadatke bez mnogo teškoća jer dete mora da ima vremena i da se igra.
Zašto je sviranje korisno?
Sviranje bilo kog instrumenta povećava inteligenciju jer tera dete na razmišljanje. Nije potrebno da zna da čita i piše, mada je poželjno. Ako prepoznate u detetu talenat, odvedite ga kod nekog stručnog lica (nastavnika) na testiranje, pa makar dete imalo i tri godine. Ako ne može da svira, ono može da peva u nekom horu, a kasnije da počne sa nekim instrumentom.
Truba za one koji vole da se istaknu
Snažan zvuk ovog instrumenta privlači decu koja imaju višak energije, vole buku i uživaju da privlače pažnju. Osim toga, ovaj instrument se obično svira u grupi, što je odlično za socijalizaciju deteta. Ipak, za trubu se opredelite samo ako su vam komšije tolerantne. I imajte na umu da se ne preporučuje deci mlađoj od 10 godina zato što može da prouzrokuje deformaciju usta.
Vredni sviraju klavir
Deci se klavir dopada zato što relativno brzo mogu da nauče da sviraju neku jednostavnu ali poznatu melodiju ili da sami komponuju svoju muziku. Osim toga, obezbeđuje odličnu osnovu za bavljenje muzikom. Posle klavira lakše se prelazi na neki drugi instrument. I ne treba zaboraviti da se note uče lakše od slova (ima ih samo sedam: do, re, mi, fa, sol, la i si).
Violina je za decu sa izuzetnim sluhom
Zašto za decu sa izuzetnim sluhom? Zato što violinisti moraju sami da pronađu tačnu intonaciju (visinu) svakog tona. Nije lako svirati violinu kao, uostalom, ni bilo koji drugi instrument. Potrebne su godine vežbe da bi se dobio pravi zvuk. Ima dece koja već sa tri ili četiri godine počinju da uče da sviraju violinu.
Gitara da bi bili kao odrasli
Deca uz gitaru lako mogu da sanjare kako su velika ili da prate sebe dok pevaju najnovije muzičke hitove.
A mališani često već i imaju nekog svog omiljenog gitaristu.
Gitara, međutim, nije nimalo lak instrument za sviranje.
Dve ruke sviraju nezavisno jedna od druge i žice moraju (snažno) da se povlače ili pritiskaju. Ovaj instrument odgovara deci sa dobrom koncentracijom i koordinacijom prstiju.
Flauta za mirnu decu
Flauta se svira tako što se instrument drži sa strane. Mali muzičar treba da ima dobra pluća, baš kao i trubač. To znači da ne treba početi pre sedme ili osme godine. Međutim, čim savlada osnove, dete će vrlo brzo preći na širok repertoar melodija i pesmica. Flauta najviše odgovara osetljivoj i mirnoj deci. Decu može da privuče kako izgledom, tako i svojim nežnim tonom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.