Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Presa za citruse Black+Decker BXCJ100E

Ovaj cediljka za limun i druge citruse kombinuje elegantan dizajn i praktične karakteristike kako bi vam omogućio da uživate u svežoj i ukusnoj limundi i citrusnim sokovima na jednostavan i efikasan način.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Sokovnici i Cediljke za Citruse

Šifra Proizvoda: 10220

Poslednja cena bila je: 9799 din

Karakteristike proizvoda: Presa za citruse Black+Decker BXCJ100E

Cediljka Presa za citruse

Visokokvalitetna aluminijumska poluga za pritisak

Može se prati u mašini za sudove sa lako odvojivim delovima

Gumene noge za bolju stabilnost

Visokokvalitetni filter od nerđajućeg čelika.

Završna obrada od nerđajućeg čelika protiv otisaka prstiju

Dve šišarke koje se mogu skinuti za sve vrste agruma

Sistem za zaustavljanje kapanja koji obezbeđuje manje nereda

Opis proizvoda: Presa za citruse Black+Decker BXCJ100E

Ovaj cediljka za limun i druge citruse kombinuje elegantan dizajn i praktične karakteristike kako bi vam omogućio da uživate u svežoj i ukusnoj limundi i citrusnim sokovima na jednostavan i efikasan način.

Visokokvalitetna Aluminijumska Poluga za Pritisak: Sa izdržljivom aluminijumskom polugom, ova cediljka omogućava vam da sa minimalnim naporom izvučete maksimalnu količinu soka iz citrusa. Njena visokokvalitetna poluga obezbeđuje konstantan pritisak, čime se postiže optimalna efikasnost cedjenja.

Lako Održavanje: Lako odvojivi delovi omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje, a mogućnost pranja u mašini za sudove dodatno olakšava održavanje higijene.

Stabilnost: Gumene stopice na dnu cediljke osiguravaju stabilnost tokom upotrebe. Bez obzira koliko pritiska primenjujete, cediljka će ostati čvrsto na mestu, sprečavajući neželjeno klizanje.

Visokokvalitetni Filter od Nerđajućeg Čelika: Opremljen visokokvalitetnim filterom od nerđajućeg čelika, ovaj uređaj efikasno zadržava pulpu i semenke, čime se osigurava da dobijete glatki i čist sok.

Elegantna Završna Obrada: Cediljka ima završnu obradu od nerđajućeg čelika koja ne samo da pruža dugotrajnost, već i estetsku privlačnost. Osim toga, specijalna obrada odbija otiske prstiju, održavajući površinu uvek blistavom i čistom.

Prilagodljive Šišarke za Različite Vrste Agruma: Sa dve šišarke koje se mogu lako skinuti i prilagoditi različitim veličinama i vrstama citrusa, ova cediljka će se sa lakoćom nositi sa svim vašim omiljenim citrusima, bilo da su u pitanju limun, pomorandže, grejpfrut ili drugi.

Sistem za Zaustavljanje Kapanja: Kapanje soka po radnom stolu je prošlost. Ova cediljka je opremljena sistemom za zaustavljanje kapanja koji osigurava da sok završi tamo gde treba, čime se smanjuju prosipanje soka i nered.

Savršena ravnoteža između kvaliteta, praktičnosti i estetike, ova cediljka će postati neizostavan deo vaše kuhinje. Uživajte u pripremi svežih napitaka uz ovaj pouzdan i elegantan uređaj.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.