Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Black And Decker X 890 pegla na paru

Ocena Posetilaca Broj ocena: 126
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pegle na Paru

Šifra Proizvoda: 1040

Poslednja cena bila je: 3778.5 din

Karakteristike proizvoda: Black And Decker X 890 pegla na paru

Black And Decker X 890 pegla na paru

Boja: bela / zelena (vidi sliku)

Podešavanje količine pare

Nerđajuća radna ploča

Dodatno vlaženje

Čišćenje kamenca

Snaga 1500 W

Obezbeđeno detaljno uputstvo na srpskom jeziku

Opis proizvoda: Black And Decker X 890 pegla na paru

X 890 je još jedna savremeno dizajnirana pegla koja dolazi iz Black And Decker-a. Grejač od 1500 W i ergonomski oblik peglanje pretvaraju u lagani, relaksirajući posao. Automatski sistem za generisanje pare koja se preko klizne ploče od nerđajućeg čelika ravnomerno distribuira po površini tkanine čini ovu peglu posebnom. U zavisnosti od izabranog režima rada, pegla može da vrši kontinualno ispuštanje pare (peglanje na dasci) ili da stvara snažne vertikalne mlazeve. Specijalni Black And Decker-ov sistem sprečava neprijatno kapanje.

Temperatura peglanja se reguliše kružnim regulatorom, dok se jačina parnog mlaza reguliše posebnim prekidačima. Ukoliko želite da pojedine odevne predmete peglate bez pare, X 890 podržava i ovu mogućnost. U tom slučaju X 890 postaje suva pegla.

Ručka pegle je ergonomski oblikovana i prilagođena kako za desnoruke, tako i za levoruke. Strujni kabl je preko sfernog zgloba povezan na telo pegle što olakšava njenu manipulaciju i eliminiše uvrtanje kabla. Na telu pegle nalaze se providni otvori preko kojih je moguće izvršiti vizuelnu kontolu nivoa napunjenosti posude za vodu.

Black And Decker X 890 sa jedne strane, svojim performansama zadovoljava i najzahtevnije korisnike, a sa druge, svojom cenom predstavlja peglu prijemčivu za svačiji džep. Odličan odnos cene i kvaliteta.

Obezbeđeno detaljno uputstvo na srpskom jeziku. Garancija godinu dana.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.