Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Medisana SMC šijacu masažno jastuče

Ovaj masažer omogućava prijatnu relaksaciju kako biste prevazišli svakodnevni stres. Masaža može doprineti Vašem blagostanju, ali je takođe i korisna u oblasi sporta i fitnesa.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 109
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masažeri Za Leđa, Celulit, Vrat

Šifra Proizvoda: 10477

Poslednja cena bila je: 7232 din

Karakteristike proizvoda: Medisana SMC šijacu masažno jastuče

Medisana SMC šiacu masažno jastuče

Napon napajanja: 220 V

Elektricna potrosnja: 25 W

4 masažne glave

Automatsko isključivanje: nakon 15 min

Dimenzije: 36 x 24 x 10 cm

Tezina: 1,85 kg

Duzina kabla: 1,9 m

Baterije nisu ukljucene u paket

Garancija 3 godine

Opis proizvoda: Medisana SMC šijacu masažno jastuče

Masazer (šiacu jastuče) SMC je moderni, kompaktni i prenosivi elektricni masazer. Jednostavan i pogodan za kucnu primenu. Masaža je prirodna preventivna terapija, koja ima mnogobrojne pozitivne efekte, zbog poboljsanja celijskog metabolizma i relaksacije, umanjujuci tako posledice ubrzanog zivotnog tempa danasnjice.
Masazer (šiacu jastuče) SMC koristi takozvanu vibracionu masazu, gde glava masazera visokofrekventnim osciliranjem dovodi do vibracija, koje se prenose na deo tela koji se masira.
Funkcije
Šiacu masažno jastuče za relaksaciju
4 masažne glave
Levo-Desno rotacija masažnih glava
Rotacija masažnih glava u smeru-kontra smeru kazaljke na satu
Preporucuje se za
Stanje stresa i zamora
Smanjenu telesnu pokretljivost
Otoke misicno-skeletnog sistema
Opstu relaksaciju i vezbe muskulature

SIGURNOSNA UPUTSTVA

Uputstva vezana za uključivanje u struju

Pre nego što uključite masažer u struju proverite da li je uređaj isključen i da li su voltaža mreže i dozvoljena voltaža za korišćenje proizvoda iste.
Ne korisitite masažer u blizini visokofrekventnih elektromagnetnih izvora
Masažer i kabl držite dalje od toplote i toplih površina, vlage i tečnosti. Ne dodirujete utikač ili prekidač za uključivanje mokrim ili vlažnim rukama ili ako stojite u vodi.
Delovi koji provode struju na masažeru ne smeju doći u kontakt sa tečnostima.
Nikada ne dodirujte masažer ako je upao u vodu. Isključite ga odmah iz struje.
Vodite računa da utikač uvek bude lako dostupan kada je masažer uključen.
Odmah nakon upotrebe isključite masažer iz struje.
Nikada ne vucite kabl da biste isključili masažer, već izvucite utikač iz struje.
Nikad nemojte nositi, vući ili okretati masažer za kabl.

Uputstva vezana za specifične grupe ljudi

Masažer nije dizajniran za korišćenje kod osoba sa ograničenim fizičkim ili mentalnim sposobnostima (uključujući i decu), kao i osobe koje nemaju dovoljno iskustva i / ili znanja, osim ako su pod nadzorom osobe koja je odgovorna za njihovu sigurnost, ili ako su obučene za korišćenje uređaja.
Ako deca koriste masažer uvek moraju biti pod nadzorom odrasle osobe, kako ne bi korisitila masažer za igranje.
Ne koristite masažer kao dodatak ili da biste zamenili terapiju koju Vam je lekar prepisao. Hronične bolesti i simptomi se mogu u tom slučaju pogoršati.
Šiacu masažno jastuče SMC ne treba da koristite ili se pre upotrebe konsultujete sa lekarem ako:

Ste u drugom stanju, koristite pacemaker, imate veštačke zglobove ili elektronske implante.
Patite od sledećih bolesti: problemi sa cirkulacijom, oboljenja vena, otvorenih rana, modrica, kožnih bolesti, upale vena.
Aparat ima toplu površinu tako da osobe koje nisu osetljive na toplotu treba da budu oprezne prilikom korišćenja ovog aparata
Ukoliko osetite bol ili nelagodnost tokom tretmana, odmah prestanite sa masažom i konsultujte se sa lekarom

Pre korišćenja uređaja

Uvek pre upotrebe pažljivo pregledajte kabl, daljinski upravljač i samo jastuče da nema nekih oštećenja. Nemojte koristiti oštećen uređaj.
Ne korisitite uređaj ukoliko ima vidljivih znakova oštećenja uređaja ili kabla, ako uređaj ne radi kako treba, ako Vam je ispao ili se navlažio. Kako biste izbegli nezgode uvek odnesite uređaj kod ovlašćenog servisa.
Korišćenje uređaja

Masažno jastuče je namenjeno samo za upotrebu kao što je opisano u ovom uputstvu. Svaka druga upotreba suprotna ovom uputstvu dovodi do gubitka prava na garanciju.
Ne ostavljajte uređaj uključen bez nadzora.
Nemojte uređaj dodirivati oštrim ili zašiljenim objektima.
Masažer i kabl ne stavljajte / držite dalje od šporeta i drugi toplih površina.
Nemojte stajati na uređaju.
Ukoliko osetite bol ili nelagodnost tokom tretmana, odmah prestanite sa masažom.
Uređaj je namenjen samo za kućnu upotrebu i nije namenjen za profesionalne ili medicinske svrhe.
Ako imate nedoumice u vezi sa korišćenjem masažera konsultujete se sa lekarom pre upotrebe.
Nikad ne upotrebljavajte uređaj napolju.
Nemojte koristiti uređaj u vlažnim prostorijama (npr. za vreme tuširanja ili kupanja).

Održavanje i čišćenje

Ovaj uređaj ne zahteva održavanje
Ukoliko se uređaj pokvari ne pokušavajte sami da ga popravite, jer ne samo da time gubite pravo na garanciju nego i rizikujete da dođe do nezgode (požar, električni udar ili povrede). Sve popravke moraju da obavljaju ovlašćeni serviseri.
Nemojte prati uređaj!
Nemojte nositi uređaj na hemijsko čišćenje!

Šta je šijacu masaža?

Šiacu je vrsta masaže prstima i jedna je od najvažnijih vrsta masaže, zajedno sa ručnom limfnom drenažom i refleksologijom. Ovaj vid fizičke terapije razvijen je u Japanu, ali potiče od tradicionalne kineske masaže. Nežno „glađenje“ i blagotvoran pritisak su tehnike koje se koriste kako bi se probudila životna snaga i podstakla da protiče kroz telo. Cilj masaže nije samo opuštajnje, već i postizanje optimalnog protoka životne snage radi harmonizacije duše i tela.

Kako radi Medisana šijacu masažno jastuče SMC?

U Medisana šiacu masaženom jastučetu nalazi se savremeni uređaj koji omogućava izvornu šiacu masažu. Ovaj masažer ima 4 rotacione masažne glave (2) čiji se parovi rotiraju u suprotnim smerovima . Levi par masaznih glava rotira se suprotno od smera kazaljke na satu, desni par rotira se u smeru kazaljke na satu. Kada se promeni smer masaže, masažne glave počinju da se okreću u suprotnom smeru. Masažer je i dodatno opremljen funkcijom za grejanje u masažnim glavama. Jedinstvena kombinacija intenzivne šiacu masaze i isijavanje toplote čine masažu Medisana šiacu masažnim jastučetom SMC delotvornom i opuštajućom. Sva podešavanja mogu se izvesti lako koristeći daljinski upravljač (3) koji je jednostavan za upotrebu.

Upotreba

Korišćenje ovog masažera će poboljšati Vaše blagostanje nakon stresnog dana. Efekti masaže su posebno korisni kod tretiranja napetih mišića u umornih tkiva. Ovaj masažer omogućava prijatnu relaksaciju kako biste prevazišli svakodnevni stres. Masaža može doprineti Vašem blagostanju, ali je takođe i korisna u oblasi sporta i fitnesa.

Korišćenje

Šiacu masažno jastuče SMC ima dve funkcije za efikasan tretman: masaža prstima i grejanje. Funkcija grejanja se može koristiti samo u kombinaciji sa masažom.

Postavite šiacu masažno jastuče SMC (1) na naslon stolice sa visokim naslonom i pričvrstite ga sa zadnje strane elastičnom čičak trakom.
Uključite kabl u struju. Vodite računa da utikač uvek bude lako dostupan.
Sedite na stolicu i proverite da li je jastuče u željenom položaju.
Koristite daljinski upravljač (3) da biste upravljali jastučetom.
Ne koristite uređaj duže od 15 minuta u kontinuitetu. Nakon približino 15 minuta korišćenja uređaj će se sam automatski isključiti. Uvek ostavite uređaj da se potpuno ohladi pre nego što ga ponovo koristite..
Uključivanje

Uključite uređaj pritiskom na dugme Power (4). Uključiće se plavo LED svetlo.
Možete birati dve vrste masaže:
Pritisnite dugme Forward (6) da biste aktivirali funkciju masaže sa rotacijom ka spolja. Plavo LED svetlo za indikaciju će se uključiti. Da biste promenili smer rotacije pritisnite dugme Reverse (5). Plavo LED svetlo za indikaciju Forward će se isključiti, a Reverse će se uključiti. Da biste isključili funkciju masaže pritisnite ponovo dugme koje ste poslednje pritisnuli (5) ili (6).
Pritisnite dugme Reverse (5) da biste aktivirali funkciju masaže sa rotacijom ka unutra. Plavo LED svetlo za indikaciju će se uključiti. Da biste promenili smer rotacije pritisnite dugme Forward (6) . Plavo LED svetlo za indikaciju Reverse će se isključiti, a Forward će se uključiti. Da biste isključili funkciju masaže pritisnite ponovo dugme koje ste poslednje pritisnuli (5) ili (6).
Funkcija grejanja se može uključiti u bilo kom momentu zajedno sa šijacu masažom. Pritisnite dugme Heat (7) da biste aktivirali funkciju grejanja. Crveno LED svetlo za indikaciju će se uključiti. Toplota se emiituje i svetli iz masažnih kugli (2). Ponovnim pritiskom na dugme Heat (7) isključujete funkciju grejanja i crveno LED svetlo za indikaciju će se isključiti.
Isključivanje

Pritisnite dugme Power (4). Plavo LED svetlo za indikaciju će se isključiti.
Nakon svake upotrebe isključite uređaj koristeći dugme Power (4) i izvucite utikač iz struje.
Čišćenje i održavanje

Pre nego što počnete sa čišćenjem uređaja, uređaj mora biti isključen i kabl izvučen iz struje. Uređaj možete čistiti samo kada se potpuno ohladi koristeći mekanu vlažnu krpu.
Nikada ne koristite jake deterdžente i abrazivna sredstva za čišćenje, oštre četke, razređivač ili alkohol jer mogu oštetiti površinu uređaja.
Za vreme čišćenja nikada ne uranjajte uređaj u vodu i vodite računa da voda ne prodre u uređaj.
Sačekajte da se uređaj potpuno osuši pre nego što ga ponovo koristite.
Ako se kabl zapetlja, odmrsite ga.
Uređaj čuvajte na hladnom i suvom mestu u njegovom originalnom pakovanju.


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.