Medisana FRI Masažer za leđa i stopala sa infracrvenim svetlom

Kliknite na sliku da je uvelicate! Medisana FRI Masažer za leđa i stopala sa infracrvenim svetlom
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Medisana
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 65
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 5333 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Dubinski masažeri

Karakteristike proizvoda: Medisana FRI Masažer za leđa i stopala sa infracrvenim svetlom

 • Medisana FRI Masažer za leđa i stopala sa infracrvenim svetlom
 • Masažer za stopala, gornjeg i donjeg dela ledja
 • Masažer za refleksogene tačke na stopalima
 • Izbor infracrvenog zračenja u kombinaciji sa masažom
 • 2-stepeno podešavanje temperature i intenziteta masaže
 • Napon napajanja: 220 V
 • Elektricna potrosnja: 40 W
 • Dimenzije: 375 x 335 x 110 mm
 • Tezina: 2,1 kg
 • Garancija 3 godine

Opis proizvoda: Medisana FRI Masažer za leđa i stopala sa infracrvenim svetlom

Masazer za stopala i ledja FRI sa infracrvenim zračenjem ima mogucnost da svaku vrstu masaze kombinuje sa infracrvenim svetlom. Omogucava da se povrsina sa vibrirajucim izbocinama zagreje, sto pomaze opustanju i ima umirujuci efekat na misice. Ima i izbocine za masazu akupresurom refleksnih zona.Komplet sadrzi - Masazer za stopala i ledja FRI sa infracrvenim zračenjem i uputstvo za upotrebu.

SIGURNOSNA UPUTSTVA

Pre nego što uključite masažer u struju proverite da li je uređaj isključen i da li su voltaža mreže i dozvoljena voltaža za korišćenje proizvoda iste.
Ovaj uređaj je namenjen samo za upotrebu kao što je opisano u ovom uputstvu. Nije namenjen za komercijalnu upotrebu.
Nikad ne upotrebljavajte uređaj napolju.
Nemojte stajati ili sedeti na uređaju jer nije dizajniran da može da izdrži Vašu težinu.
Nikada nemojte prekrivati rupe za ventilaciju koje se nalaze sa donje strane uređaja.
Nemojte gurati bilo kakve objekte u otvore koji se nalaze na uređaju. Nemojte uređaj dodirivati oštrim ili zašiljenim objektima. Svaka druga upotreba suprotna ovom uputstvu dovodi do gubitka prava na garanciju.
Masažer nije dizajniran za korišćenje kod osoba sa ograničenim fizičkim ili mentalnim sposobnostima (uključujući i decu), kao i osobe koje nemaju dovoljno iskustva i / ili znanja, osim ako su pod nadzorom osobe koja je odgovorna za njihovu sigurnost, ili ako su obučene za korišćenje uređaja.
Ako deca koriste masažer uvek moraju biti pod nadzorom odrasle osobe, kako ne bi korisitila masažer za igranje.
Ukoliko se uređaj pokvari ne pokušavajte sami da ga popravite, jer ne samo da time gubite pravo na garanciju nego i rizikujete da dođe do nezgode (požar, električni udar ili povrede). Sve popravke moraju da obavljaju ovlašćeni serviseri firme MEDISANA.
Nikada ne dodirujte masažer ako je upao u vodu. Isključite ga odmah iz struje.
Ne koristite električne uređaje za vreme tuširanja ili kupanja. Nemojte čuvati uređaje na mestu na kome mogu upasti u kadu ili tuš kabinu.
Ne koristite masažer ispod ćebadi ili jastuka.
Kabl držite dalje od toplih površina.
Ne koristite masažer u prostorijama u kojima se koriste aerosoli (sprejevi) ili čist kiseonik.
Ne koristite uređaj ako mu je oštećen kabl, adapter ili ako ne radi kako treba, ako Vam je upao u vodu ili je oštećen.
Nikad nemojte nositi, vući ili okretati masažer za kabl i vodite računa da nečim ne priklještite kabl.
Vodite računa da ne dođe do pregrevanja uređaja usled previše dugačke upotrebe.
Utikač izvlačite iz struje isključivo suvim rukama.
Ako ste u drugom stanju, imate dijabetes ili ugrađen pacemaker, konsultujte se sa svojim lekarem pre upotrebe.
Obratite se lekaru pre početka upotrebe i ako niste sigurni da li smete da koristite masažer.
Nemojte koristiti masažer na delu tela koji je otečen, povređen ili pod upalom.
Ukoliko imate bolove u mišićima i zglobovima duži vremenski period, konsultujte se sa Vašim lekarom jer dugotrajni bolovi mogu biti simptomi neke bolesti.
Ne preporučujemo korišćenje masažera ukoliko imate proširene vene
Ukoliko osetite bol ili nelagodnost tokom tretmana, odmah prestanite sa masažom.
Ako imate bolove u nogama, otoke ili povrede mišića pre upotrebe konsultujte se sa lekarem. Prekinite tretman ako osetite bol tokom tretmana ili ako posle masaže primetite otok.
Napomena
Svaka osoba reaguje drugačije na masažu. Zavisno od osobe, neko voli blagu masažu, a neko intenzivniju, neko u kombinaciji sa toplotom a neko bez toplote. Kada nekoliko puta probate masažer, pronaćićete idealan način masaže za Vas.
Hvala na poverenju! Kupili ste kvalitetni proizvod nemačke firme MEDISANA. Da biste obezbedili najbolje rezultate i dugogodišnje zadovoljstvo Vašim MEDISANA FRI masažerom, preporučujemo da pažljivo pročitate ovo uputstvo za upotrebu i održavanje.

MEDISANA FRI MASAŽER: ŠIROKA PRIMENA

Naše noge i leđa su izloženi velikim naporima svaki dan, što dovodi do zategnutosti, bolova i upale mišića. MEDISANA FRI masažer omogućava Vašim nogama i leđima da se opuste posle napornog dana.
Masažer Vam omogućava: masažu gornjeg i donjeg dela leđa, masažu stopala, masažu refleksnih zona stopala
Imate mogućnost da svaku vrstu masaže kombinujete sa toplim tretmanom. Ovaj uređaj Vam takođe omogućava da zagrejete površinu sa vibrirajućim ispupčenjima i da istovremeno aktivirate infracrveno svetlo što pomaže opuštanju i ima umirujući efekat na mišiće.
Ovaj aparat ima ispupčenja za masažu akupresurom za umirujuću masažu refleksnih zona. Ova vrsta masaže se zasniva na saznanju da svaki organ i deo tela ima svoju specifičnu refleksnu zonu na tabanima. Kada se stimulišu refleksne zone na tabanima, nervni impulsi se šalju do mozga, odakle se prenose do organa ili delova tela. Refleksne zone se mogu upotrebljavati za stimulisanje i umirivanje pojedinih organa, za poboljšanje cirkulacije i smanjivanje bola.

MASAŽA STOPALA I REFLEKSNIH ZONA

MASAŽA STOPALA:

Stavite MEDISANA FRI masažer na pod ispred udobne stolice i uključite ga direktno u utičnicu. Smestite se udobno u stolicu i stavite stopala na masažer.
Možete sami podesiti ugao masažera kako Vam najviše odgovara okretanjem dve noge sa donje strane masažera.
Pritiskanjem dugmeta za masažu (1) jedanput uključujete masažnu površinu sa vibrirajućim (3) i akupresurnim (4) ispupčenjima na nivo 1. LED indikator pored „LO“ će svetleti pokazujući da je niži nivo vibracije uključen. Ako još jednom pritisnete dugme za masažu (1) prebacićete na nivo 2, i LED indikator će se promeniti od „LO“ u „HI“. Još jednim pritiskom dugmeta za masažu (1) isključićete vibraciju.
Možete da zagrejete površinu za masažu pritiskom na dugme za toplotnu funkciju (2). Možete uključiti samo toplotu ili u kombinaciji sa vibracijom. LED indikator pored dugmeta (2) pokazuje da je funkcija za toplotu uključena. Možete isključiti funkciju za toplotu pritiskom na dugme (2) još jednom.
Molimo potpuno isključite obe funkcije (vibraciju i grejanje) pre nego što izvadite kabl iz utičnice.

MASAŽA REFLEKSNIH ZONA NA STOPALIMA

Ispupčenja za akupresuru (4) su idealne kod napetosti i zategnutosti pojedinih delova tela ili uopšte za poboljšanje vašeg stanja. Koristite priloženu mapu refleksnih zona kao vodič.
Usredsredite masažu na one delove tabana koji odgovaraju delu tela koji želite da tretirate. Stimulišite željeni deo 3 do 5 minuta.

MASAŽA LEĐA

Masaža gornjeg dela leđa

Okrenite nogice sa zadnje strane masažera u smeru suprotnom od kazaljke na satu sve dok ne osetite otpor. Okačite masažer preko naslona stolice. Stolica sa visokim naslonom, kao što je kancelarijska stolica je najpogodnija za ovu upotrebu.
Uključite uređaj direktno u utičnicu, vodeći računa da kabl nije previše zategnut. Dugmad (1) i (2) imaju iste funkcije kao i kod masaže stopala.
Ovaj metod je prvenstveno namenjen tretiranju ukočenih mišića i smanjivanju zategnutosti u vratu i u gornjem delu leđa.
Kada završite sa tretmanom, pritiskajte dugmad (1) i (2) sve dok LED indikator ne prestane da svetli i masažer se ne isključi. Tek tada ga isključite iz struje.
Masaža donjeg dela leđa

Stavite masažer vertikalno na sedište stolice, sa glavnim priključkom (6) okrenutim na gore, tako da je masažer naslonjen na naslon stolice. Uključite uređaj direktno u utičnicu, vodeći računa da kabl nije previše zategnut
Dugmad imaju iste funkcije kao i kod masaže stopala.
Sedite na stolicu i naslonite se na masažer kako biste masirali ukočene mišiće i smanjili zategnutost u donjem delu leđa.
Pre nego što isključite uređaj iz struje proverite da su sve funkcije isključene.
Trajanje tretmana

Možete se tretirati oko 10 do 15 minuta , jednom ili dva puta dnevno. Ostavite masažer da se potpuno ohladi posle svake upotrebe pre nego što ga ponovo koristite.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Pre nego što počnete sa čišćenjem proverite da li ste isključili masažer iz struje. Počnite sa čišćenjem tek kada se masažer ohladio posle upotrebe. Koristite samo mekanu vlažnu krpu. Ne koristite jake deterdžente i abrazivna sredstva za čišćenje jer mogu oštetiti uređaj. Uređaj čuvajte na hladnom i suvom mestu. Vodite računa kako umotavate kabl, da ga ne oštetite.
Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Dubinski masažeri

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 10478
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 10478, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 10478, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija