Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežična pegla na paru - Clatronic DB 2899 - 2200 W

Može sa gajtanom a može i bez gajtana - odlučite sami ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 127
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pegle na Paru

Šifra Proizvoda: 1096

Poslednja cena bila je: 3390 din

Karakteristike proizvoda: Bežična pegla na paru - Clatronic DB 2899 - 2200 W

Pegla na paru - Clatronic DB 2899 - 2200 W

Snaga: 2200 W

Mogućnost bežičnog peglanja

Baza za zagrevanje

Automatsko ispuštanje pare

Snažan vertikalni mlaz pare

Sistem za samočišćenje

Sistem filtera anti-calc protiv stvaranja kamenca

Klizna ploča od nerđajućeg čelika

Sistem protiv kapanja (anti drip)

Kontinualni regulator temperature i pare

Mogućnost precizne regulacije temperature peglanja, kao i temperature i jačine pare

Mogućnost rada bez pare kada se ponaša kao suva pegla

Obezbeđeno detaljno uputstvo

Opis proizvoda: Bežična pegla na paru - Clatronic DB 2899 - 2200 W

Clatronic DB 2899 je savremeno dizajnirana pegla namenjena za kućnu upotrebu. Sa grejačem od 2200 W, moćnom bazom za zagrevanje i ergonomskim oblikom peglanje čini jednostavnim i efikasnim.

Ono što ovu peglu posebno izdvaja od ostalih je i mogućnost bežičnog peglanja. Dovoljno je da izvučete strujni kabl iz pegle, stavite peglu na njenu bazu za zagrevanje i sačekate nekoliko trenutaka da se klizna površina pegle zagreje. Bežičnim peglanjem koje Vam nudi Caltronic DB 2899, više nikada nećete morati da pazite gde je odlažete. Uvek ćete je odlagati na njenu bazu. Ne postoji mogućnost da slučajno pregorite strujni kabl i više nikada nećete morati da izvodite gimnastiče pokrete pokušavajući da izbegnete uvijanje kabla oko ruku i nogu. Ukoliko ste ipak pobornik tradicionalnih pegli na gajtan, nepa problema - vratite strujni kabl u vašu Clatronic DB 2899 peglu i od tog trenutka imaćete peglu na kakvu ste do sada navikli.

Ova pegla takođe poseduje automatski sistem za generisanje pare koja se preko klizne ploče od nerđajućeg čelika ravnomerno distribuira po površini tkanine. U zavisnosti od izabranog režima rada, pegla može da vrši kontinualno ispuštanje pare (peglanje na dasci) ili da stvara snažne vertikalne mlazeve (vertikalno peglanje odeće na vešalici). Sistem anti-calc sprečava nastajanje kamenca, dok je neprijatno kapanje eliminisano savremenim anti drip sistemom. Takođe, poseduje sistem za samostalno čišćenje što je čini jednostavnom za održavanje.

Temperatura peglanja, kao i jačina parnog mlaza, se reguliše kontinualnim kružnim regulatorima. Ukoliko želite da pojedine odevne predmete peglate bez pare, Clatronic DB 2879 podržava i ovu mogućnost. U tom slučaju ova pegla se ponača kao dobro poznate suve pegle.

Ručka pegle je ergonomski oblikovana i prilagođena kako za desnoruke, tako i za levoruke. Kada ne koristite mogućnost bežičnog peglanje, strujni kabl pegle je preko sfernog zgloba povezan na telo pegle što olakšava njenu manipulaciju i eliminiše neprijatno uvrtanje kabla.

Clatronic DB 2899 sa jedne strane, svojim performansama zadovoljava i najzahtevnije korisnike, a sa druge, predstavlja peglu prijemčivu za svačiji džep.

Obezbeđeno detaljno uputstvo na srpskom jeziku. Garancija godinu dana.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
Clatronic AKS 827 - ručni usisivač na baterije

Cena: 3499 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.