Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Moxie Girlz After School Lexa 397311

Moxie devojke su pune energije i žele da iskoriste svaki trenutak. Posle škole ih čekaju razne aktivnosti i one nemaju vremena da razmišljaju o lošim stvarima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 148
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Moxie lutke

Šifra Proizvoda: 11063

Poslednja cena bila je: 1790 din

Karakteristike proizvoda: Moxie Girlz After School Lexa 397311

Moxie Girlz After School Lexa 397311

Šifra 397311

Pakovanje sadrži lutku i mali megafon

Uzrast: 3g+ (3 godine i više)

Upozorenje: Artikal nije namenjen deci mlađoj od 3 godine zbog sitnih delova koje sadrži

Opis proizvoda: Moxie Girlz After School Lexa 397311

Ćao svima! Da li ste vec videli neverovatnu lutku Lexa, iz Moxie Girls After school? Ona je neverovatna u svom navijačkom kostimu. Sve Moxie girlz imaju svoja interesovanja tako da Avery voli sport, Sophina balet ,a Lexa je navijačica. Posle škole Lexa provodi svoje vreme sa drugaricama praveći nove korake i koreografiju za navijački ples. Njihov tim je harmoničan i zabavan. Svi su prijatelji i brinu jedni o drugima. Veliko je zadovoljstvo raditi sa takvim prijateljskim timom. Njihov zajednički timski duh i rad daje izvarendne rezultate svaki put. Sve devojke imaju posebna odela kao i Lexa. Napravljena su od finih i kvalitetnih materijala sa živopisninm bojama. Lexa ima majicu sa dugim rukavima i kragnom i kratkom naboranom suknjicom. Majica je od ljubičaste tkanine ukrašena crnim prugama po obodima rukava i okovratnika. A košulja je od bele tkanine i sve joj to jako lepo stoji u sportskom stilu. Naborana suknja je napravljena od istog materijala. Glavna boja je ljubičasta a dekorativni delovi su crni i beli. Ima i ljubičaste patike sa belim prugama. Lexa u ovome izgleda fantastično. Dobra kombinacija udobnosti i lepote.
Bonus ovom paketu je plastični megafon ljubičaste boje koji doprinosi dobrom raspoloženju.
Moxie girlz su uvek aktivne ,spremne za nesto novo kreativno! Spremne da prevaziđu sve probleme i da uvek budu na vrhu. Budi Moxi!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.