Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tenson štimer GT-40

Cena? Prava sitnica. Štimer za električnu, akustičnu i bas gitaru. Moguće je štimati gitaru sa 7 žica i bas od 6 žica. Vrlo pregledan i precizan. Uz pomoć ekrana i 3 led diode vrlo lako ćete naštimovati vaš instrument.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Razni instrumenti i oprema

Šifra Proizvoda: 11415

Poslednja cena bila je: 1999 din

Karakteristike proizvoda: Tenson štimer GT-40

Tenson štimer GT-40

Šifra GT-40

LCD-display with tone signal and 3 colour LEDS

Kalibracija: 440 Hz

Input jack

Ugrađen mikrofon

Arrangeable

Dimenzije: 94 x 53 x 17 mm

Težina: 80gr

Napajanje 2 x 1,5 Volt AAA Batterien

Baterije su uključene u paket

Opis proizvoda: Tenson štimer GT-40

Audio ulaz za džek omogućava štimovanje električne i bas gitare. Mikrofon na štimeru omogućava štimovanje akustične gitare, tako što štimer stavite blizu tela gitare i on „čuje“ određeni ton žice koju štimujete. Vrlo je jednostavan za upotrebu. Uključujete ga tako što pritisnete dugme „Power" naravno pre toga stavite baterije koje se dobijaju uz štimer. Na dugme „Mode“ možete podesiti da li želte da štimujete gitaru ili bas ili pak da bude „Auto“ pa da sam prepoznaje ton koji tražite što je i najpraktičnija varijanta. Takođe možete podesiti kalibraciju. Standardna je 440Hz za gitaru. Tri led diode pokazuju „gde ste“. Ako svetli leva crvena znači da treba da zategnete žicu, desna znači kontra. Kada zasvetli zelena, žica je naštimovana, pri tom vam se na ekranu pojavljuje ton koji štimujete. Mali i praktičan, vrlo upotrebljiv i pored svega toga jeftin.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.