Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

CNL-NB02E torba za notebook 16 inča Graffiti Kickflip

Serija Graffiti limited pomera industrijske standarde u pogledu dizajna i nudi nešto što nije viđeno ranije. Ovo svedoči da Canyon nije tipičan IT brend...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Torbe Ženske Muške Za decu Za Laptop

Šifra Proizvoda: 11445

Poslednja cena bila je: 4290 din

Karakteristike proizvoda: CNL-NB02E torba za notebook 16 inča Graffiti Kickflip

CNL-NB02E torba za notebook 16 inča Graffiti Kickflip

Tip: Torba za notebook do 16 inča

Dimenzije: Spoljne: 430mm x 320mm x 110mm

Masa: 720g

Opis proizvoda: CNL-NB02E torba za notebook 16 inča Graffiti Kickflip

CANYON sa ponosom predstavlja svoju prvu ograničenu seriju koja će biti u prodaji od 1. septembra do kraja 2010. godine. Proizvode unutar ove serije karakteriše specifičan, naglašen dizajn sa šarama koje oslikavaju grafite – unikatan asortiman koji nije viđen ranije u IT industriji. Pored ovoga, 5% profita biće donirano u humanitarne svrhe pomoći deci. Ova ograničena serija biće spremna za prodaju baš pred početak školske godine, ali i za novogodišnje praznike.

Nova serija, Graffiti limited iz Canyon-a izuzetno će se dopasti mladim, urbanim i modernim ljudima koji tragaju za unikatnim proizvodima koja će upotpuniti njihov životni stil i ličnost. “Grafiti su u ovom trenutku vrlo moderni” rekao je Ivo van Houten, Marketing Director. “Radili smo mnoga istraživanja u okviru naše ciljne grupe i odlučili da krenemo sa ovom ograničenom serijom. Definitivno je jedinstven i uzbudljiv projekat i ubeđeni smo da će naići na pozitivnu reakciju tržišta.”

Inspirisani Urban Art konkursom koji je organizovan od strane Canyon-a, pet živopisnih grafiti dezena je odabrano za upotrebu na ovim proizvodima. “Naš je cilj da kreiramo nešto novo, upečatljivo i odvažno” izjavila je Catherine Lazure-Guinard, Communications Manager. “Sa serijom Graffiti limited, pomeramo industrijske standarde u pogledu dizajna i nudimo nešto što nije viđeno ranije. Ovo svedoči da Canyon nije tipičan IT brend.”

Ne samo da će ova ograničena serija biti jedinstvena na tržištu, već će doprineti edukativnom programu i projektima integracije dece sa ulice u zemljama u razvoju. Canyon će donirati 5% profita od prodaje ove serije u humanitarne svrhe pomoći deci, sa nadom da će im biti pružena šansa u društvu i da se učini dugotrajan uticaj na zajednicu.

Na ovom uzbudljivom projektu, Net4Kids Aid Foundation, neprofitna organizacija iz Holandije, će pomoći Canyon-u u misiji da se deca sklone sa ulice i da im se obezbedi šansa za bolju budućnost. “Ovo je fantastičan projekat”, potvrđuje Geert van Dijk, VP Sales & Marketing. “Zadovoljstvo nam je da kao partner Net4Kids doprinesemo dobrobiti dece. Bez obzira da li je reč o čistoj vodi, pristupu obrazovanju ili skloništu, posvećeni smo cilju da se napravi razlika u zajednici. To je prava stvar koju je potrebno učiniti.”

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.