Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Gewa C-Soprano Blok-flauta 700.180

Drvena Blok flauta sa futrolom Gewa. C-Sopran. Instrument mekog i plemenitog tona. Čistoćom intonacije i lakoćom osvajanja tehnike sviranja zastupljen je u školskom programu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 252
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Duvački instrumenti

Šifra Proizvoda: 11488

Poslednja cena bila je: 1950 din

Karakteristike proizvoda: Gewa C-Soprano Blok-flauta 700.180

Gewa C-Soprano Blok-flauta 700.180

Šifra 700.180

Brend Gewa

Sopran C-štim

Javor

Nemački prstored

Futrola

Proizvodnja u Nemackoj

Opis proizvoda: Gewa C-Soprano Blok-flauta 700.180

Sopran blok flauta štimovana je u C. Blok flauta je vrlo jednostavno konstruisan duvački instrument konusnog oblika. Građena je iz dva dela: glave, kljunastog oblika u čijem vrhu se nalazi pravougaoni otvor za duvanje i trupa, sa 8 kružnih zahvatnih otvora za prste leve i desne ruke. Ranije su se gradile od drveta, a u poslednje vreme sve češće od plastike. Proizvođenje tona na ovom instrumentu je veoma lako i ne zahteva poseban napor izvođača. Duvanjem kroz otvor na vrhu kljuna, vazdušni mlaz prolazi kroz ugrađeni kanal i seče se o kosu ivicu u prozoru kljuna, tako da jedan deo vazduha odlazi van instrumenta a drugi gradi vazdušni stub čijim se treperenjem proizvodi zvuk. Pre sviranja izvadimo Blok flautu iz torbice, ako je rastavljena sastavimo je i postavimo u normalan položaj. Držimo je sa prstima leve i desne ruke, tako da je leva ruka iznad desne a instrument gradi ugao od 45°. Otvore pokrivamo jagodicama leve i desne ruke. Palcem leve ruke pokrijemo jedini otvor na donjem delu. Po završenom sviranju, posebnom četkom pokupi se voda iz flaute, obriše se krpicom i vrati u futrolu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.